Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
WMPopi Profil |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2011, 20:58:29
Ahoj,
upravuju feed pro zboží.cz a přemýšlím jak rozepsat varianty. Mám kupříkladu židli, která má 10 možnosti potahu, 4 možnosti kříže a možnost s područkami nebo bez. Kancelářská židle Klára <PRODUCTNAMEEXT>bílá, kříž leštěný alu, bez područek</PRODUCTNAMEEXT> <PRODUCTNAMEEXT>bílá, kříž leštěný alu, s područkami</PRODUCTNAMEEXT> <PRODUCTNAMEEXT>bílá, kříž standardní, bez područek</PRODUCTNAMEEXT> <PRODUCTNAMEEXT>bílá, kříž standardní, s područkami</PRODUCTNAMEEXT> Jde o to, že v tomto případě jde tedy o 10 * 4 * 2 = 80 variant, je to takto v pořádku? |
||
BlackflamesIczI Profil |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2011, 21:07:40
u me to problem neni a to mam u jednoho 1*7*4 u jednoho kusu a funguje to normalne a druhu 1500 takze 1500*7*4 a zpracovava ho to bez problemu podle info ze seznamu
|
||
WMPopi Profil |
#3 · Zasláno: 23. 10. 2011, 21:36:25
BlackflamesIczI:
A je lepší psát: "kůže bílá, kříž leštěný alu" nebo "bílá, leštěný alu"? Např. na alze taky píšou jen "iPad 2 32GB Wi-Fi 3G White". |
||
BlackflamesIczI Profil |
#4 · Zasláno: 23. 10. 2011, 22:24:08 · Upravil/a: BlackflamesIczI
ja bych to nekomplikoval podle me lidi stejne zadaj max bila a stejne pujdou po fotce, akorat bych nepoutil podrucky ale operku nebo loketni operku nebo tak nejak , slovo podrucka jsem snad v zivote nepouzil a dodnes jsem ani nevedel ze existuje.
A jestli myslite to na cem lidi sedi a otaci se to na koleckach tak bych napsal kancelarske kreslo zidle stoji na nohou (asi), na tohle se zkuste zeptat lidi znamejch jak by to hledaly a uvidite, ja to stejne udell u sebe protoze nektere veci se jmenuji jinak nez se jim rika jako u vas ja si myslim ze zidle je na 4 nohou a kreslo jezdi a toci se. A je spatne kdyz se tomu sice rika spravne ale lidi mysli neco jineho |
||
WMPopi Profil |
#5 · Zasláno: 24. 10. 2011, 01:13:11
BlackflamesIczI:
„akorat bych nepoutil podrucky ale operku nebo loketni operku nebo tak nejak , slovo podrucka jsem snad v zivote nepouzil a dodnes jsem ani nevedel ze existuje.“ Mám tři klienty z oblasti nábytku a všichni uvádejí područky, nikoli opěrky :-) Teď jsem narazil na produkt, který má 15 variant potahu, 3 varianty kříže, 15 variant záhlavníku, 6 variant područek; to jest 15 * 3 * 15 * 6 = 4050 variant, to už asi není v pořádku, co myslíte? Nejspíš to udělám tak, aby se do feedu promátaly jen varianty potahu, což je to nejzákladnější co zákazník rozlišuje. Jak to řešíte vy ostatní? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0