Autor Zpráva
Katalog365
Zdravím, připravujeme velkou sérii českých katalogů postavených na nejlepším evropském skriptu současnosti.

První ze série je: Katalog365.cz

Startujeme ho z nulové databáze a katalog bude velmi silně podlinkován, tj. bude mít velkou sílu a hodnotu pro vyhledávače. Žádné výchozí linky, 100% indexace zápisů. Katalog nebude obsahovat žádné duplikáty - má skript na kontrolu duplicitního textu. Minimální délka zápisu je 250 znaků. Při více jak 400 znacích máte možnost vložit jeden odkaz. Momentálně přijímáme základní příspěvky, tj zadarmo.

Rádi by jsme pozvali všechny zájemce k otestování skriptu katalogu a vychytání případných nedostatků. Proto prvním zájemcům dáváme možnost využít zápis premium - když budete přidávat zápis vyberte možnost premium a vepište kód. Kódy jsou níže, platí až do vyčerpání prvními deseti zájemci:

katalog365-10
katalog365-9
katalog365-8
katalog365-7
katalog365-6
katalog365-5
katalog365-4
katalog365-3
katalog365-2
katalog365-1

Zápisem prémium získáte tyto možnosti: Zápis může být ve 3 kategoriích, Zápis nejvýše ve svých podkategoriích, Zápis nejvýše ve svých kategoriích, Odkaz na stránku navíc na stránce Přátelé, Odkaz na rotační stránku v reklamním panelu, Příspěvek zvýrazněný navíc barevným rámečkem.

( narazíte-li na nějaké chyby či budete mít návrhy na zlepšení, dejte nám vědět)
Chamurappi
Vaše velká série katalogů mě naplňuje pocitem štěstí a spokojenosti. Již dlouho na české scéně postrádám evropské skripty současnosti. Slib silného podlinkování vzbuzuje dlouhodobé naděje a použití nulové databáze už nyní naznačuje, že váš web bude mezi katalogy jednička. Kdybyste uvedli odkaz, možná bych se na něj i podíval. Pevně věřím, že alespoň tři kódy z uvedené desítky někdo využije.
jenikkozak
Chamurappi:
Kdybyste uvedli odkaz, možná bych se na něj i podíval
Katalog365: „První ze série je: Katalog365.cz
Jsem si jist, že budeš koukat, Chamurappi. Šest IP adres návštěvníků to křičí jasně: „Tento katalog nezklame!“ (Nenech se odradit nízkou hodnotou, ten web teprve včera začal existovat. - Toho „Copyright 2009“ si nevšímej, toho, že doména vznikla asi až v roce 2010, taky ne.)
100% indexací není myšleno, že je ten vložený odkaz zaindexován hned, ale zaindexován bude, na to vem jed.

Kód „katalog365-7“ si zamlouvám já. Až se večer vrátím, použiji jej. A žádám, aby moderátoři vykřičníčkem „Uživatel s touto IP je pravděpodobně podvodník“ ztrestali tady na fóru toho, kdo by se mi snažil v době mé nepřítomnosti ten kód vzít.
A těmhle a těmhle fakt běda!
Plaváček
!
Ivy
Já tuším, že se tu jede nějaká šmela. Mohl by mi někdo laskavý prosím vysvětlit jaká přesně?
ludekbrno
Profil *
Někdo si zřejmě buduje zašmodrchanou linkfarmu :-)
Ivy
ludekbrno:
Někdo si zřejmě buduje zašmodrchanou linkfarmu
To mě tak nějak napadlo.
jenikkozak:
je pravděpodobně podvodník
Pravděpodobný podvodník je zřejmý též. Jen mi není jasné kdo je podvedený.
jenikkozak
Ivy:
Pravděpodobný podvodník je zřejmý též. Jen mi není jasné kdo je podvedený.
Přečti si znovu větu, ve které píšu o podvodníkovi, nezapomeň myslet na to, že celý ten příspěvek je psán s nadsázkou a myšlen ironicky.
Podvodníkem byl myšlen ten, kdo by využil toho, že jsem odjel na Moravu, a během mé nepřítomnosti by využil kód „katalog356-7“, který jsem si zamluvil. A tím podvedeným bych byl samozřejmě já.
Jestli tě to zajímá víc, tak jsem ve veselé náladě zmínil vykřičníček, o kterém se píše třeba tady.
Ivy
jenikkozak:
celý ten příspěvek je psán s nadsázkou a myšlen ironicky
Aha tak sorry, omlouvám se. To víš, nepatřím do klubu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Odkud se sem odkazuje

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0