Autor Zpráva
helpik.JPW
Dobrý den,

když provádím nějaké změny na webu nebo změny konkrétní podstránky, prověřuji ji po nějaké kratší době na datum v Google cache. Jednak vidím, kdy byla stránka zaindexována (po provedení změn na stránce) a jednak mohu očekávat od té doby nějaké změny v návštěvnosti na tu stránku (čekajíc zvyšující :) ).

Chtěl jsem se tedy zeptat, zda platí, že když byla stránka v G. cachi nejspozději uložena např. 19.12.2011, bude stránka postupně stoupat/klesat nebo se toho 19. vyšvihne/propadne hned. Zajímají mě tedy zkušenosti doby projevení změn v pozicích po zaindexování stránky.

pozn: předpokládám, že G. cache a datum zaindexování (při dopsání parametru do URL) jsou asi ===

Děkuji
ninja
Nikdy jsme to nesledoval, ale není důvod aby cache a hodnocení stránky měli být nějak spojené. Zatímco hodnocení se může měnit často (z důvodu odkazů), obsah stránky se měnit nemusí (tedy ani cache). U někerých stránek tomu je zase opačně.

Tedy žádné propojení bych nehledal, občasná shoda může být jen náhoda.
helpik.JPW
helpik.JPW:
pozn: předpokládám, že G. cache a datum zaindexování (při dopsání parametru do URL) jsou asi ===
Tak se opravím. Zjistil jsem u několika stránek, že i když byla stránka poprvé indexována cca pře půl rokem (datum v levé časti desc v result page) a udělal jsem na stránce změny, podle G. cache změny uložil zhruba po10 dnech, ale datum zůstalo v SERPU (v result page) neměnné.

Tím se potvrdilo ninja:
Nikdy jsme to nesledoval, ale není důvod aby cache a hodnocení stránky měli být nějak spojené.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0