Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
helpik.JPW Profil |
#1 · Zasláno: 22. 12. 2011, 13:07:52
Dobrý den,
když provádím nějaké změny na webu nebo změny konkrétní podstránky, prověřuji ji po nějaké kratší době na datum v Google cache. Jednak vidím, kdy byla stránka zaindexována (po provedení změn na stránce) a jednak mohu očekávat od té doby nějaké změny v návštěvnosti na tu stránku (čekajíc zvyšující :) ). Chtěl jsem se tedy zeptat, zda platí, že když byla stránka v G. cachi nejspozději uložena např. 19.12.2011, bude stránka postupně stoupat/klesat nebo se toho 19. vyšvihne/propadne hned. Zajímají mě tedy zkušenosti doby projevení změn v pozicích po zaindexování stránky. pozn: předpokládám, že G. cache a datum zaindexování (při dopsání parametru do URL) jsou asi === Děkuji |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2011, 16:12:21
Nikdy jsme to nesledoval, ale není důvod aby cache a hodnocení stránky měli být nějak spojené. Zatímco hodnocení se může měnit často (z důvodu odkazů), obsah stránky se měnit nemusí (tedy ani cache). U někerých stránek tomu je zase opačně.
Tedy žádné propojení bych nehledal, občasná shoda může být jen náhoda. |
||
helpik.JPW Profil |
#3 · Zasláno: 23. 12. 2011, 15:43:37
helpik.JPW:
„pozn: předpokládám, že G. cache a datum zaindexování (při dopsání parametru do URL) jsou asi ===“ Tak se opravím. Zjistil jsem u několika stránek, že i když byla stránka poprvé indexována cca pře půl rokem (datum v levé časti desc v result page) a udělal jsem na stránce změny, podle G. cache změny uložil zhruba po10 dnech, ale datum zůstalo v SERPU (v result page) neměnné. Tím se potvrdilo ninja: „Nikdy jsme to nesledoval, ale není důvod aby cache a hodnocení stránky měli být nějak spojené.“ |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0