Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
helpik.JPW Profil |
#1 · Zasláno: 22. 12. 2011, 17:25:00
Dobrý den,
můj dotaz se týká počtu zobrazení v GWT, kde snad 90% tvoří zobrazení obrázky (dle GWT), přičemž web není přímo na obrázky. Konktétně pozvánku na sivestra bylo zobrazeno 2 500 zobrazení, 50 prokliků a 40 dotazů. CRT celkové je tedy 2% což je málo. Co značí těch odhadem 90%? Že mám web dobře optimalizovaný na obrázky? Nebo ne, když na ně neklikají? Je to rozporuplné. Jde ovlivnit to, aby člověk na obrázek klikl, když už se vy vyhledávání objeví? PS: můj minulý dotaz v DJPW byl obecný, toto je na obrázky. Těch 90% bych samorřejmě rád využil k návštěvám na webu. |
||
Cody Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2011, 22:10:09
Upřímně, těžko říct, můžeš říct o jaký web jde? Zkus si nechat vypsat site:tvoje.domena a uvidíš co ti Google vypíše, to by ti mohlo napovědět.
|
||
helpik.JPW Profil |
#3 · Zasláno: 23. 12. 2011, 15:36:26
Když zadám site:moje.domena
- Vše: "Přibližný počet výsledků: 3 150 (0,19 s)" - Obrázky: "Přibližný počet výsledků: 1 350 (0,31 s)" Uvažuji správně? : - z toho se dá soudit, že Google zná přes 3 tis stránek k této doméně (podle GWT indexuje kolem 200, takže zoptimalizovat (nebo neodesílat do indexu stránku s kontakty a jinými nic neříkajícími informacemi)) - z nichž 50% jsou obrázky (nějaké galerie vlastně na webu jsou) Co by se z toho dale dalo vyvodit a udělat? |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0