Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
helpik.JPW Profil |
#1 · Zasláno: 22. 1. 2012, 16:34:08
Dobrý den,
na jednom webu jsem zjistil (podle Google Webmaster Tools), že odkaz v menu neexistuje. Opravdu byl odkaz špatně zadán (web.cz/galerie/kostel.html) . Odkaz v menu jsem opravil (web.cz/kostel.html). Trvá to měsíc, ale z pohledu GWT se nic neděje. Abych řekl pravdu, otravují mě takové zbytečné hlášky a nutí mě to se každý den na to koukat. Mám něco dopsat do htaccess nebo udělat něco jiného? Děkuji |
||
ludekbrno Profil * |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2012, 18:00:31
helpik.JPW:
Pomohla by ti trocha trpělivosti :) Pokud stránka neexistuje a vrací kód 404, tak si toho google je vědom a časem ji vyhodí. Ty si oprav ten chybný odkaz a neřeš to. Nevím proč si zbytečně přiděláváš starosti :) |
||
helpik.JPW Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2012, 20:21:23
ludekbrno:
Trpělivost po měsící dochází :) . Beru to jako checklist a on tam stále je :) U jiné stránky jsem udělal přes htaccess 301 redirect a ve výsledcích vyhledávání (jak Google tak Seznam) se od 9.1. stále zobrazuje původní adresa také. Prostě děs :) |
||
ludekbrno Profil * |
#4 · Zasláno: 23. 1. 2012, 21:27:10
helpik.JPW:
Neřeš blbosti :) Ty víš, že to máš už opravené a google to časem zaregistruje také. Ta doba, kdy to vezme na vědomí, odpovídá nejspíš určitému počtu návštěv googlebota, který se potřebuje ujistit, že to tak skutečně je. A jelikož na na různé weby chodí různě často, může to u méně významných webů s řidšími návštěvami google bota trvat výrazně déle, než u webu který je pro google zajímavý a navštěvuje ho často. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0