Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
helpik.JPW Profil |
#1 · Zasláno: 21. 2. 2012, 23:12:06
Dobrý den,
předevčírem jsem si všiml jemných neshodů v číslech u Google Analytics. Nepřišel jsem na to, proč se to děje, nebo proč mi to nedochází. přehled 1: - výseč: BR (okamž.) seřazeno dle vstupní stránky -- cílem je zobrazit vstupní stránky s nevyšším BR (=zobrazuje se i počet návštěv) - průserové stránky přehled 2: - tabulka: zobrazuje sloupce - vstupní stránka, návštěvy a BR (okamž.) -- cílem je zobrazit nejnavštěvovanější vst.stránky a k nim okamž. BR V přehledu 1 se jedna stránka zobrazuje jako: BR (okamž.) = 27,73% a opuštění = 54 V přehledu 2 se ta samá stránka zobrazuje se 182 návštěvami a BR (okamž.) = 29,67%. Nesedí to: 54/182 = 29,67% (nikoliv 27,73 jak tvrdí koláč) Tatáž stránka se objevuje v obou přehledech v top1, což si interpretuj tak, že je nejnavštěvovanější a zároveň nejvíce z ní lidé chodí pryč! Celkem důležitá věc. Každopádně oba přehledy se v datech neshodují - ani v posloupnsti (shoda je pouze v tom, že na prvním místě je ta zmiňovaná stránka) Porovnávám hrušky s jabkama? Může prosím toto někdo naživo zkusit? Děkuji všem! |
||
Marek Prokop Profil |
#2 · Zasláno: 22. 2. 2012, 22:09:34
Screenshoty?
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
helpik.JPW Profil |
Marek Prokop:
Přiznám se, že se mi sem moc screenshot dávat nechce. Přecijen v GA jsou to trochu citlivá data a know-how. Není to nic proti tomuto fóru a už vůbec ne kvůli Vám. Nicméně jistě by zde pár neznalých občasných lidí vidělo něco hmatatelného :) Vám bych to ale poslal ;) |
||
ninja Profil |
#4 · Zasláno: 28. 2. 2012, 18:56:48
Můžete přeci ze screenshotů odstranit jednotlivá URL a název účtu, pak nikdo nic nepozná.
Takto je težké určit příčinu. Nějaký zapnutý filtr nebo segment? |
||
helpik.JPW Profil |
#5 · Zasláno: 28. 2. 2012, 19:39:50
ninja:
To by vlastně asi šlo. Ještě musím něco udělat, takže se tomu budu věnovat zítra. |
||
Marek Prokop Profil |
#6 · Zasláno: 29. 2. 2012, 10:23:35
Helpíku, tak aspoň lépe popište, o jaké reporty jde. Já totiž Váš úvodní příspěvek vůbec nechápu.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0