Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
seo povlečení Profil |
#1 · Zasláno: 20. 11. 2012, 11:18:42 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 20. 11. 2012, 17:55:38
Chci se zeptat, proč se mi nedaří posunout web zurtex.cz dopředu a naopak padá dolů. Na kw. povlečení byl na 2.straně, teď se neudrží ani na 4.straně a na zdravotní matrace je na 2.straně, ale padá dolů každým dnem. Jedná se o podstránku na kw. povlečení a zdravotní matrace.
Snažím se vytvářet odkazy jak do patičky, do textu, PR články do píšeme pro Vás a mezi partnery. Ale asi nejsou kvalitní. Ranky webu jsou 3/3, ale odkazy jsou sice tématické, ale menší ranky než 3/3. Mám ty odkazy raději vymazat, když mají menší ranky? Majestic SEO vidí jen některé weby, mám ten zbytek vymazat? Mám pocit, že když bylo míň zpět. odkazů ,tak to bylo lepší. A co 3way? |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 20. 11. 2012, 11:30:03
seo povlečení:
Přečtěte si nahlas text své úvodní stránky. Pak se sem vraťte. |
||
Plaváček Profil |
#3 · Zasláno: 20. 11. 2012, 11:32:42
seo povlečení:
Načež si položte otázku, k čemu je návštěvníkovi hledající matraci nebo povlečení, tato stránka http://www.zurtex.cz/cz/20-dalsi-odkazy.html a další zbytečné odkazy v patičce webu. Nesledujte ranky, ty u vás nenakupují. |
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 20. 11. 2012, 11:50:46
seo povlečení:
zapomeň na to, že nějaké SEO existuje, lépe by bylo, kdybys o něčem takovém nevěděl. Úvodní stránka je perla sama o sobě, počínaje červeným nadpisem ve spodní části stránky začíná být ještě o stupeň perlovatější. |
||
Plaváček Profil |
seo povlečení:
Já se ještě doplním. Zanevřít na SEO není úplně dobrý nápad, ale zkuste si o něm nejdřív něco přešíst. Dobrým startovacím článkem je návod přímo od Google, viz http://www.google.cz/intl/cs/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide-cs.pdf |
||
seo povlečení Profil |
#6 · Zasláno: 20. 11. 2012, 12:05:25
panther:
Plaváček : Jak má být napsána tedy první stránka? Proč má tedy http://www.matejovsky-povleceni.cz/partneri.html , a je na slovo povlečení na 1.straně? Můžete mi poradit, co mám tedy udělat? To, že se web neposunuje na 1.stránku je jasné, že něco je špatně, ale já chtěl poradit,jak do udělat dobře. Jen třeba v bodech? |
||
jenikkozak Profil |
#7 · Zasláno: 20. 11. 2012, 12:13:24
seo povlečení:
Líbí se mi, jak si na stránkách s produkty (příkladem může být MATRACE AIR LUX 1+1) podtrhujete opakující se fráze. To dělají učitelky při opravování slohovek také. Teď je ještě potřeba ta chybná sousloví buď něčím nahradit, nebo vyhodit. V kontaktu si je ještě podtrhejte: Jihomoravský kraj matrace, Jihomoravský kraj rošty: •matrace Brno, rošty Brno •matrace Břeclav, rošty Břeclav •matrace Hodonín, rošty Hodonín •matrace Vyškov, rošty Vyškov •matrace Znojmo, rošty Znojmo •matrace Blansko, rošty Blansko Zlínský kraj matrace, Zlínský kraj rošty: •matrace Vsetín, rošty Vsetín •matrace Zlín, rošty Zlín •matrace Kroměříž, rošty Kroměříž •matrace Uherské Hradiště, rošty Uherské Hradiště Moravskoslezský kraj matrace, Moravskoslezský kraj rošty: •matrace Bruntál, rošty Bruntál •matrace Frýdek-Místek, rošty Frýdek-Místek •matrace Karviná, rošty Karviná •matrace Nový Jičín, rošty Nový Jičín •matrace Opava, rošty Opava •matrace Ostrava, rošty Ostrava „Proč má tedy ht>tp://w>ww.matejovsky-povleceni.cz/partneri.html , a je na slovo povlečení na 1.straně?“ Řešte svůj web, ne konkurenci. Konkurenti zkrátka nenafoukli to své pseudoSEO do tak bizarních rozměrů. |
||
Taurus Profil |
seo povlečení:
„Jak má být napsána tedy první stránka?“ Omlouvám se, že to řeknu, ale napsána má být tak, abych si nemyslel, že to psal desetiletej kluk... Stavba věty a opakování slov je příšerné. A podtrhávat cokoli, co není odkazem je chyba. |
||
panther Profil |
seo povlečení:
„Jak má být napsána tedy první stránka?“ nějak lidsky? Ty bys jako návštěvník ten tvůj blábol četl? Přečetl bys ho celý? „To, že se web neposunuje na 1.stránku je jasné, že něco je špatně“ to úplně jasné být nemusí. Nejsi sám, kdo prodává povlečení a všichni ostatní by chtěli být také na první stránce. Ta má však jen deset pozic, všichni se na ní nevejdou. Zodpověz si poměrně klíčovou otázku z pohledu zákazníka: „Proč by měl být zrovna tvůj web nahoře a ne nějaký jiný, konkurenční?“ Závěrem bych dodal, že v SEO neplatí: „Čím více opakujících se frází, tím více SEO.“ |
||
seo povlečení Profil |
#10 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:12:51
Dík z informace. A stránka povlečení?
|
||
panther Profil |
#11 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:15:58
seo povlečení:
„A stránka povlečení?“ myslíš tu, na které je z asi 200 slov dvaasedmdesátkrát! slovo povlečení? To snad nejde brát ani jako vtip. Projdi si ten web stránku po stránce, a zkus si to v klidu číst. Opravdu ti ty texty nepřijdou divné? Pokud ne, požádej nějakého copywritera, aby ti texty na web připravil. |
||
seo povlečení Profil |
#12 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:23:44
:) dík. Opravím to. A co ty odkazy v patičce a v partnerech? Mají nějakou hodnotu, když mají s/p menší než můj web, nebo už nemají odkazy žádný smysl v dnešní době a nebo tam mám nechat ty, které mají s/p jak můj web nebo lepší?
|
||
jenikkozak Profil |
#13 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:29:10
seo povlečení:
„Mají nějakou hodnotu, když mají s/p menší než můj web, nebo už nemají odkazy žádný smysl v dnešní době a nebo tam mám nechat ty, které mají s/p jak můj web nebo lepší?“ Na nějaký s/p zapomeňte a odkaž jen na weby, na které chcete zákazníka poslat. |
||
seo povlečení Profil |
#14 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:36:13
odkazy z těchto webů asi nemají žádnou hodnotu:
http://www.ekonomicke-nizkoenergeticke-stavby.cz/spoluprace http://www.kolaudace.info/odkazy Musím prostě shánět odkazy, které něco přinášejí zákazníkům, nejsou jen seznam odkazů sice s dobrými p/s? Např. na e-shop s matracemi,povlečením či s dětským zbožím, aby odkazovalo na moje dětské povlečení? Chápu to dobře? |
||
jenikkozak Profil |
#15 · Zasláno: 20. 11. 2012, 13:48:54
seo povlečení:
„Chápu to dobře?“ Tak nějak to je. |
||
Ivy Profil |
#16 · Zasláno: 20. 11. 2012, 16:01:44
Nedá matrace rošty se matrace rošty to matrace rošty číst.
|
||
seo povlečení Profil |
#17 · Zasláno: 20. 11. 2012, 17:29:51 · Upravil/a: seo povlečení
Ivy : mám moc opakujících slov za sebou, ale když vymažu text např. v podsekci povlečení a dám si to do ranks.nl ,tak je hustota na slovo povlečení taky veliká.
Ivy:mám moc opakujících slov za sebou, ale když vymažu text např. v podsekci povlečení a dám si to do ranks.nl ,tak je hustota na slovo povlečení taky veliká. Jestli není chyba v tom, že mám výběr druhu povlečení nahoře, ale i vpravo. |
||
jenikkozak Profil |
#18 · Zasláno: 20. 11. 2012, 17:40:31
seo povlečení:
„a dám si to do ranks.nl“ Vybodněte se na automaty. Pište pro lidi. |
||
seo povlečení Profil |
#19 · Zasláno: 20. 11. 2012, 17:49:30
ted jsem predelala podsekci povleceni, to je dobre? nebo radeji jen psat v nadpisech flanel, krep a ne flanelové povlečení?
Problém je ten, že jelikož v podsekcích mám u každého typu slovo povlečení je hustota na kw. povlečení obrovská. Asi předělám podsekce jen na krep,flanel, bavlna, ale zase potřebuji optimalizovat i kw. krepové povlečení, je to začarovaný kruh. Nevím, jak z toho ven. |
||
jenikkozak Profil |
#20 · Zasláno: 20. 11. 2012, 18:04:36
seo povlečení:
„ted jsem predelala podsekci povleceni, to je dobre?“ Zkuste si ty texty (včetně nadpisů) třikrát za sebou přečíst nahlas. To pomáhá, fakt. |
||
_es Profil |
seo povlečení:
„ale zase potřebuji optimalizovat i kw. krepové povlečení“ Koľko ľudí myslíš bude hľadať vo vyhľadávači "krepové povlečení" (vrátane úvodzoviek)? Okrem toho vyhľadávače zväčša ovládajú aj skloňovanie. Čo sa tak inšpirovať sekciou „PÍŠEME PRO VÁS“ a napísať podobne zrozumiteľne aj zvyšok webu? Prečo sú na webe meta značky znefunkčňujúce cache prehliadača? Je otravné pri prechádzaní cez históriu čakať na načítanie už načítaného obsahu.
|
||
seo povlečení Profil |
#22 · Zasláno: 20. 11. 2012, 18:32:38
Prečo sú na webe meta značky znefunkčňujúce cache prehliadača? Co to je? Nejsem IT?
|
||
_es Profil |
#23 · Zasláno: 20. 11. 2012, 18:39:22
seo povlečení:
„Co to je?“ <meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" /> <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" /> |
||
Ivy Profil |
V tom textu mi mimořádně vadí, že všechna ta klíčová slova jsou tučně. Oko klouže po textu a vidí jen samé matrace, matrace, matrace, matrace, ve druhém odstavci rošty, rošty, rošty. Já bych utekla umlácená už třetí tučnou zdravotní matrací, natož abych četla dál anebo dokonce něco kupovala. A tak si prosím uvědomte že i kdybyste viseli na prvním místě ve vyhledávači tak by vám to bylo houby platné, koupila bych v dalším eshopu.
Bez těch tučných písmen bych utekla po páté a kdybych měla dobrou náladu tak až po šesté matraci. Sekce povlečení je pořád špatně. První tučné nepodtržené povlečení je odkaz, druhé tučné podtržené povlečení odkaz není. Dál je tam spousta odkazů, které nejsou ani tučně ani podtrženě. " krepové povlečení, bavlněné povlečení, flanelové povlečení, damaškové povlečení" Co takhle krepové, bavlněné, flanelové nabo damaškové povlečení? |
||
LudekBrno Profil |
#25 · Zasláno: 20. 11. 2012, 20:38:07
seo povlečení:
Celý ten web je v naprostém protikladu se SEO! Chcete-li s webem pohnout nahoru, zapomeňte všechno, co jste o SEO, doteď četla, protože to bylo zjevně ze zcela špatných informačních zdrojů. Smažte všechny texty a napište je znovu ÚPLNĚ NORMÁLNĚ PRO LIDI a nijak jinak! Zapomeňte na počet KW a jejich zvýrazňování. Smažte všechny nesmyslné odkazy na netematické stránky z patičky a speciální stránku s odkazy smažte úplně. Vážně, na Vašem webu je z hlediska SEO špatně všechno a nemá smysl to upravovat, jednodušší texty napsat znovu. Potom uvidíte, že se výsledek dostaví. Takto je to bez šance. |
||
seo povlečení Profil |
#26 · Zasláno: 20. 11. 2012, 20:45:06 · Upravil/a: seo povlečení
Ivy:
LudekBrno : nově povlečení? LudekBrno, LudekBrno : nově povlečení? |
||
Ivy Profil |
Ještě možná jeden důležitý dotaz: jaká byla konverze před pokusy posunout web nahoru a jaká je teď?
seo povlečení: „nově povlečení?“ Jo, celej text upravit, ale asi bude jednodušší to napsat celý znova. Všechny odkazy podtržené, nic co není odkaz nepodtrhávat. Povlečení vyházet a nechat jen tam kde je to přirozené. Napsat to tak aby to zákazníka zaujalo a nikoliv odhánělo. Další připomínky: 1. Proč ten text není nahoře a ty kategorie zboží nejsou až dole pod ním? 2. Vy opravdu nabízíte zdravotní matrace a povlečení za 1 Kč? Pokud ano, jdu k vám nakupovat a překousnu i ty tučné matrace. Pokud ne, dejte to bez slitování pryč, tím zákazníka jenom naštvete. 3. Doprava zdarma již od 1 Kč? Co je to za nesmysl? Takové nabídky jako 90%* sleva a dole drobným písmem pod hvězdičkou napsáno platí pouze pro přirozené blondýnky každý nepřestupný rok v sudý měsíc dvacátého, pokud zrovna připadne na úterý zákazníky jako jsem já velmi silně odrazují. Tohle na první stránce vůbec nepotřebujete, dejte to někam jinam, nejlépe pouze do kategorií pro které to platí, protože to zákazníka většinou začne zajímat teprve až se rozhodne že u vás nakoupí. A nedávejte to červenou barvou, mě tohle vždycky připomene nějaký laciný výprodej Vše za dvacku. 4. Píšeme pro vás - proč jsou proboha všechny názvy dvakrát? |
||
Petr ZZZ Profil |
#28 · Zasláno: 20. 11. 2012, 20:56:56
seo povlečení:
Pročetl jsem si tvoje příspěvky v tomto vláknu. Pominu-li drobné chyby v interpunkci a gramatice, které se pravděpodobně vloudily z nedbalosti, řekl bych, že více méně umíš psát tak, aby čtenář pochopil, o co jde, a nemusel přitom lapat po dechu. Zkus podobně přirozeně psát i o matracích. A jak už radí ostatní: Sjednoť vizuální podobu sdělení s jeho obsahem – nepodtrhávej nic, co není odkaz, a dej odkazům jednotný vzhled, aby se člověk mohl na stránce |
||
seo povlečení Profil |
#29 · Zasláno: 20. 11. 2012, 22:14:23 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 21. 11. 2012, 22:45:38
Ivy:
1. to tak nastavil it , co delal web. 2.-3.nemám možnost vkládání novinek, jako doprava zdarma, vánoční... když se dělal web, mě nenapadlo, co bude vše potřeba. 4.to tak nastavil IT webu Já to sama opravit neumím, tak to je ,jak to je. <meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" /> ..................když chci jít stránku zpět, tak se nenačte ta stránka zpět? Taky jsem po něm chtěla, ať přesune košík doprava, že to mají všichni vpravo. Nemá čas...... Je to na houby.... Kolik takové úpravy zaberou času? Ivy: Jakou konverzi myslíte? |
||
Ivy Profil |
1-4 + nemá čas = nastavte si jiného IT
seo povlečení: „Jakou konverzi myslíte?“ Konverze je změna návštěvníka elektronického obchodu v zákazníka objednáním zboží. Přesněji mám na mysli konverzní poměr, tedy kolik návštěvníků ze sta se změnilo v zákazníky před úpravami a kolik je to číslo teď. |
||
Téma pokračuje na další straně.
|
0