Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Longer Profil |
#1 · Zasláno: 11. 4. 2013, 14:38:31
Zdravím,
na operátor "site:" mi Google hlásí asi 16 000 výsledků. Když se ale proklikám jednotlivými stránkami, výsledků je jen cca 500 (50 stránek x 10 výsledků). Většina výsledků je z blogu a fóra, které web má, vlastních stránek webu je kolem 100. V sitemap.xml je cca 800 stránek. Podle mne má web problém s duplicitami - jste stejného názoru? Znáte efektivní způsoby jak si s nimi poradit? - jde mi o hlavně o to, jak duplicity odhalit, pak už to bude záležitost kanonizace. Díky |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 11. 4. 2013, 14:44:29
Longer:
Od toho máš Webmaster Tools. |
||
Cody Profil |
Doporučuju nechat projít web nějakým nástrojem jako je Xenu, SEO toolkit nebo Screaming frog. Ty dokážou s těmito věcmi pomoci. Rozhodně lépe než GWT:-)
Jinak nezapomeň, že Google indexuje i obrázky, pdf soubory a jiné. Což může být také příčinou. |
||
pepperos Profil |
#4 · Zasláno: 12. 4. 2013, 18:52:30
Někdy také Google schovává další stránky do skupin a říká, že pokud chceme zobrazit velice podobné výsledky, ať klikneme. Možná je to ten případ. Nevím, protože nemáme url.
|
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
Yuhů Profil |
#5 · Zasláno: 23. 4. 2013, 02:20:31
Pepperos to zmínil správně. Je potřeba doklikat na konec a tam zvolit, že chci zobrazit i ty výsledky podobné předchozím. Najednou jich bude fakt 16 tisíc a vypíšou se všechny. Dřív se to dalo na Googlu vynutit také tím, že se do URL dopsalo &filter=0, ale nevím, jestli to ještě takhle funguje.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0