| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Wekll Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2013, 11:35:21
Přeji hezký den,
včera mi přišla na email tato nabídka z USA. Prý se mi zlepší pozice na Google.cz, ale já obchoduji pouze v ČR, jen mám doménu jinou než cz. Překopíroval jsem tuto nabídku přes překladač Google. Máme do toho jít ? Na co si dát pozor. Co po něm chtít upřesnit. Děkujume. Wekll Překlad emailu přes Google xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Vážení webmastery, Jako provozovatel stránek ……………., chtěl bych Vás pozvat na výměnu odkazů s námi. Celý týden jsme se provádět jedinečný výměnu odkazů, které se zaměří na skutečných vztahů s reálným provozem z reálných míst s reálným obsahem! Proč obchodní vztahy s námi? A. Zcela zdarma. B. Máme velmi vysokou Alexa Traffic Rank srovnání s ostatními on-line SEO webové stránky. C. Zabýváme Google top pozice na různá témata. D. Jsme bohatý obsah a jsem na to hrdý! Rád bych, aby tato výměna odkazů co nejvíce relevantní pro vaše stránky (s), stejně, To je důvod, proč jsem nabízí celou řadu vnitřních stran lze propojit a pamatovat si, místa odeslání dobré související odkazy obdrží stejné zacházení, pokud jde o kvalitu a relevanci. Prosím, dejte mi vědět, jaký typ odkazu výměny je pro ----tyto Vaše stránky ………... Mohu nabídnout: Three-way/In-direct burzy Odkazy z související stránky v rámci obsahu Vysoká PR a / nebo obsahu Zpětné odkazy Jakýkoli jiný návrh můžete mít ... To vše skončí s tím, co máte co nabídnout. Slibujeme svobodné, spravedlivé a poctivé výměnu s každým z našich účastníků. Noel…. - ….SEO… |
||
| Martin Kolčaba Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2013, 12:58:06
nevěnoval bych tomu pozornost.
|
||
| lionel messi Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2013, 13:03:52
Vyzerá to ako spam, mne už tiež prišlo všeličo podobné.
|
||
| margin Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2013, 13:28:02
Těžko říct, co za tím vězí. Můj tip je, že v lepším případě bude odkazovat na pochybné weby, v nejhorším horším případě budete platit "za službu", která bude mít třeba roční výpovědní lhůtu, platit jak mourovatý.
|
||
| LudekBrno Profil |
#5 · Zasláno: 29. 6. 2013, 18:50:05
Wekll:
Takto opravdu seriózní nabídka nevypadá. Typický SPAM, který chodí spoustě lidem, kteří provozují webové stránky. |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0