Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mufna Profil |
#1 · Zasláno: 9. 4. 2014, 11:21:38
Mám účet Google, kromě jiných služeb v něm mám i Google Analytics. V GA mám 2 weby, u nichž bych chtěl, aby některá opravnění mohli využívat i jiní uživatelé. Takže jsem jako správce vytvořil u konkrétního webu nového uživatele, přiřadil mu oprávnění, ale nevím co mám dělat dál. Ten nový uživatel má zřízen Google účet, a to na tu mailovou adresu, kterou jsem mu i já přiřadil. Takže toto by mělo být OK. Ale netuším, jak si může ty přehledy u zobrazit, jak se k tomu dostane. Zkusil jsem se přihlásit jeho jménem (čili do jeho Google účtu), ale nikde tam nemá službu Google Analytics, takže nevím, jak se k tomu, aby si mohl číst data u svých webů, dostane. Co má on, resp. já udělat ?
|
||
anonymníí Profil * |
#2 · Zasláno: 9. 4. 2014, 11:32:33
Mufna:
Nevím, kde hledáš službu Google Analytics. Přiznám se, že ani nevím, jak vypadá poslední přihlášení ke google účtu. Každopádně, přihlaš se přímo na adrese analytics.google.com. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0