Autor Zpráva
simka
Profil *
asi před týdnem jsem provedl trochu zásadní změnu na stránkách, ale google ani seznam to ještě neaktualizovali. jak dlouho to ještě může trvat?
a ještě jeden dotaz: zaregistroval jsem se do asi 30 katalogů - o kolik se mi může zvýšit page rank?
Petra
ad 1) Záleží na mnoha faktorech, hlavně pak na počtu zpětných odkazů. Někomu to jde hned, někdo musí čekat měsíc. Tím hned nemyslím úplně hned, třeba Googu trvá ke dvoum dnům než se od návštěvy robota objeví stránka ve vyhledávači. Jestliže jsi odkazy dával až teď, patrně jich moc nemáš, takže to bude trvat prostě dýl.

ad 2) To je zajímavá hádanka. Plus mínus 30 neznámých katalogů neznámého pageranku, kterým jsi dal odkaz do kategorie o neznámém pageranku a neznámém počtu dalších odkazů. Z toho asi plyne, že jelikož tyto stránky předají část hodnoty pageranku tvé stránce, pak i budoucí takto získaný pagerank tvé stránky je v tuto chvíli neznámý :-)

Prostě jen registrací do těch (30) největších katalogů stránka získá Google Toolbar PageRank většinou 3/10. Jestli už jsi nějaký pagerank měl, tak to třeba bude i lepší.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0