Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Eugen Rotter Profil |
#1 · Zasláno: 23. 1. 2015, 13:58:05 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 23. 1. 2015, 15:18:39
Dobry den, seznam zařadil mou www (www.autodoprava-rotter.cz) jako spam. Stránka se propadla z 1. až na 9. na klíčové spojení a Srank spadl ze 3. na 1.. Měl jsem na stránce skrytý text a někdo z konkurence mě nahlásil. Moje otázka zná jak přiměju seznam, že má stránka je opět důvěryhodná? Skryté texty jsem smazal...Děkuji za pomoc!
Moderátor Petr ZZZ: Titulek „Seznam zařadil www jako spam“ nevystihoval podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 23. 1. 2015, 14:23:39
"Zabil jsem člověka a seděl jsem za to ve vězení. Teď když mě propustili tak mám dotaz: Jak přiměju lidi aby mě měli rádi a nebáli se mě?"
Tak asi tak nějak mi to zní. Když se tvoje stránka bude chovat slušně dlouhou dobu, třeba si ji seznam zase oblíbí. Neexistuje žádné magické tlačítko "Vrať mě na pozici, kde jsem byl!" A jste si jistý, že to bylo tím a tou stovkou ostatních možností které mohli nastat? Třeba Seznam upravil parametry vyhledavače a zrovna to postihlo vaši stránku. A nebo se stalo něco jiného. |
||
Petr ZZZ Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2015, 15:32:01
Eugen Rotter:
Jestli byla tvá stránka vysoko na základě skrytých textů, tak je logické, že se musí propadnout, jakmile to bude odhaleno anebo jakmile ty skryté texty odstraníš. Jinak řečeno — důvěryhodnost sama o sobě na vysoké pozice nestačí, stránka musí být kromě toho také jednak na příslušná hesla přínosná a jednak oblíbená. Ta tvoje, jestli tě chápu správně, ale není ani důvěryhodná (protože pokud nebyla důvěryhodná v nedávné minulosti, nebylo by logické očekávat, že získá důvěryhodnost ze dne na den). |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0