Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
WonderChild Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2016, 21:04:39
Dobrý den, mám takový menší problém s google. Mám koupenou doménu - example.com a udělané subdomény sub.example.com... A google mi indexuje stránky sub.example.com i
www.sub.example.com jako 2 různé stránky. (O verzi s www se mohl dozvědět leda od seznamu, který zaindexoval mou stránku na firmy.cz s www - nechápu proč a jak, když nikde s www není) tudíž se mi rank mě stránky na google počítá zvlášť pro verzi s www i bez - obě ukazují stejný obsah a taky obě indexuje! Jak udělám, aby indexoval pouze verzi bez www a počítal google rank pro obě verze? (Jestli to dobře chápu, rank ve vyhledávání google se zvyšuje, pokud někdo odkazuje na mou stránku - dá na stránku Link na mou stránku). Zkoušel jsem to v Google console, ale tam mi hlásí, že nastaveni preferované verze (s www nebo bez) můžu jen na kořenové doméně - example.com, což stejně odkazuje na tu subdoménu.. Děkuji za odpovědi.
|
||
Kajman Profil |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2016, 21:30:35
Pro verzi s www nachystejte přesměrování na verzi bez www.
|
||
WonderChild Profil * |
#3 · Zasláno: 23. 10. 2016, 21:40:09
Kajman:
A poté mi přestane google indexovat stránku s www? |
||
Keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 24. 10. 2016, 01:12:04
WonderChild:
Ano, protože přestane existovat. |
||
Marek Prokop Profil |
#5 · Zasláno: 24. 10. 2016, 12:37:52
WonderChild:
„A poté mi přestane google indexovat stránku s www?“ Přesněji řečeno, bude obsah indexovat jen jednou a spojí vlivy všech zpětných odkazů na obě URL. Jestli ve výsledcích zobrazí subdoménu www, nebo tu druhou, to zaručit nejde, ale na tom asi tolik nezáleží. |
||
Časová prodleva: 8 let
|
0