Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mk Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2006, 16:55:07
Potrebujem zo subdomény volať index.php s premennou, pričom musím maskovať URL. Ak to spravím cez plnú adresu ( http://.... ), všetko funguje okrem maskovania URL:
Ak tam dám logickú adresu ( skript je vnorený v adresárovej štruktúre - _sub/nazov_subdomeny/ )
už mi to nefunguje - chyba 404. Neriešil nikto z vás niečo podobné? Vie mi poradiť? |
||
Kajman_ Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2006, 17:43:49
Pokud to je na linuxu, tak by mohl pomoci soft. link do kořene hlavní domény a zpřístupnit ho tak i pro subdoménu. Pokud se v rewriterule objeví na pravé straně adresa serveru, tak lze tajně podstrkovat jen s rozchozeným mod_proxy a příznakem P.
|
||
Mk Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2006, 18:00:16
Kontaktoval som ohladom toho administratorov hostingu.. neviem, kedy mi odpisu - ale ak som zadal cestu podla chybovej hlasky php ( skript s chybnou syntaxou ), vratilo mi 404.
|
||
Ondrej Podol Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2006, 18:36:18
Zkusil bych mrknout, co máš za verzi php. Cca. před měsícem instalovali na náš hosting fungl aktuální php4 a začal mi blbnout mod_rewrite stejným způsobem. Prý to je chyba té verze a v další by to měli odstranit...
Zkusil bych napsat adminům, jestli to nebude v tom. |
||
Mk Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2006, 23:48:27
php version 4.4.1 - najnovšia verzia php4 z 31. októbra 2005 - takže zrejme to isté...
Idem ich kontaktovať... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0