Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
nakashi Profil |
#1 · Zasláno: 8. 1. 2006, 10:43:42
Vite treba nekdo, zda google penalizuje az moc vySEOvane nazvy domen? napr. autopujcovna-autopujcovny.cz ?
Setkal jsem se prave s jednou podobnou domenou a prel se s kamaradem, zda je takovy nazev pro SEO dobry, ci spatny... Respektive, jestli uz takovy nazev nehodnoti vyhledavac jako nekalou praktiku. |
||
Richi Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2006, 12:15:48
Myslím že už tady takovej dotaz byl a odpoved zněla: Co by pak na to ostrov Bora Bora? :-)
|
||
mat Profil |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2006, 12:17:32
nakashi
vyhledávači to bude asi jedno, ale asi to nebude moc zapamatovatelné a použitelné třeba na logo, na reklamu na auto apod. Prostě je to moc dlouhé... |
||
Yuhů Profil |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2006, 19:40:59
> autopujcovna-autopujcovny.cz
ne, toto nekalá praktika sama o sobě není. V případě nahromadění více podezřelých faktorů ale pomáhá v rozpoznávání spamu. |
||
Petra z Votic Profil |
#5 · Zasláno: 12. 1. 2006, 08:18:44
Určitě to nepenalizuje. A hlavně název domény pro SEO nehraje zase až tak velkou roli. To je lepší dát www. autopujcovna-nakashi.cz a keywords pro stránku optimalizovat pro autopůjčovna i pro autopůjčovny.
|
||
nakashi Profil |
#6 · Zasláno: 12. 1. 2006, 11:26:15 · Upravil/a: nakashi
myslis, ze nehraje?
jasne, ze kdyz v obsahu stranky nebude "autopujcovna" ani jednou, tak to v url nezachrani, ale urcitou vahu to jiste ma, prece by se vsichni nesnazili mit hezka url, kdyby to bylo na nic... :) Kazdopadne jsem se chtel dozvedet, jestli nemuze byt penalizovan nazev domeny slozeny z vice klicovych slov, vsichni tvrdite, ze ne, tak vam budu verit... :) |
||
Petra z Votic Profil |
#7 · Zasláno: 12. 1. 2006, 14:31:44
Hraje , ale opravdu né zase moc velkou.
Ono by to i logicky bylo dost nespravedlivé, aby třeba mizerný web na www.neco.cz byl ve vyhledávačích výše než propracovaný a dobře seo optimalizovaný kvalitní www.neco-masek.cz Hezká url mají lidé proto, aby si je zákazníci dobře zapamatovali. Důležité je mít cz nebo com - na tyhle koncovky jsou lidé zvyklí. |
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
tonyk Profil |
#8 · Zasláno: 26. 1. 2006, 13:53:49
Klíčové slovo v názvu domény vliv má. U Googlu sice poměrně malý, ale třeba Seznam mu přikládá poměrně velkou váhu.
Jiná věc je, jak takový název působí na uživatele. Když jsem jako běžný uživatel narazil na web hypoteka-hypoteky.cz, tak mi ten název připadal takový nepřirozený až nepatřičný. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0