Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
johny Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2006, 22:05:30
mam stranky na seznamu pokud vyhledam klicove slovo, ale pouze bez obrazku. Co mam udelat proto aby se zobrazil nahled stranky?A taky je tam text ktery uz davno je prepsany.
|
||
Gekon Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2006, 22:09:12
Pokud vím, obrázek si najde seznambot sám, ale to až po čase, a text se přepíše až bude autorizován seznamem... tj. asi 14 dní. ale nejsem si jistý, na seznam je odborník Yuhů =)
|
||
Marty Profil |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2006, 22:12:14
Při příštím přeindexování té stránky by se měl opravit i ten text. Sleduj log soubory a poznáš kdy u tebe byl seznam bot a přeindexoval to.
Na obrázek se obvykle čeká déle (asi měsíc, čekal jsem i víc). |
||
johny Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 2. 2006, 22:25:39
co jsou to ty log soubory a kde je najdu
|
||
Filips Profil |
#5 · Zasláno: 8. 2. 2006, 22:54:37
Mě taky seznam nepřeindexoval web. Jede už měsíc od doby co je předělaný a nic!
Filips |
||
simka00 Profil |
#6 · Zasláno: 9. 2. 2006, 19:38:24
jak vlastně Seznam a Google ve FF dělají ty náhledy?
|
||
radek Profil |
#7 · Zasláno: 9. 2. 2006, 22:16:38 · Upravil/a: radek
ziskavaj to myslim z Alexy...
jinak zkus na Seznam tohle: http://fulltext.seznam.cz/ na obrazek mi to vzdycky pomuze, za par hodin se mi zmeni |
||
Menci Profil |
#8 · Zasláno: 12. 2. 2006, 08:52:25 · Upravil/a: Menci
... a pokud to nepomůže, tak pro přidání obrázku - náhledu stránky jim zkus i napsat na:
fulltext-admin ZAVINAC firma.seznam.cz - mně vyhověli docela rychle (s přidáním obrázku) Změnu textu dělají jiní odkazy-db ZAVINAC firma.seznam.cz - to trvá déle, ale většinou se ozvou sami (a jsou přísní) |
||
Tomáš Domanik Profil |
#9 · Zasláno: 13. 2. 2006, 13:19:30
co jsou to ty log soubory a kde je najdu
log subory zaznamenavaju, vsetky pristupy, volania, chyby (atd) viazuce sa k tvojej stranke. Log subory niesu bezne dostupne, niektore hostingy pristup k tymto suborom neposkytuju vobec niektore na poziadanie, najdu sa hostingy ktore pristup k log suborom davaju automaticky. Najlepsie urobis ked sa na to opytas technickej podpory. Prajem pekny zbytok dna. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0