Autor Zpráva
nakashi
Profil
Ahoj vespolek,
nedávno jsem pro klienta připravil web a potřeboval bych poradit, ohledně SEO.
Snažil jsem se dodržovat všechna možná doporučení pro optimalizaci ale věřím, že mi poradíte, co bych měl změnit, přidat, či ubrat.
Stránky jsou na adrese www.autosklo-autoskla.cz
(Název domény jsem nevybíral, tu měl již klient koupenou)
No a klíčová slova, na které se snažím optimalizovat jsou autosklo a autoskla.
Díky moc za pomoc. :)
WanTo
Profil
Podívej se na http://semantika.name
nakashi
Profil
jo, ten znam. I sem se snazil, aby byl kod stranky cistej a castecne semnatickej, spis sem myslel, kdyz se nekteri odbornici zde kouknou do zdrojoveho kodu ty stranky, jestli neobjevi nejakou vylozenou chybu, nebo mi nedoporuci, co udelat lepe... :)
WanTo
Profil
Tak třeba <h3 id="news"><strong>Novinky</strong></h3>

Proč máš uvnitř H3 tag STRONG? Proč nenastavíš font-weight: bold?

Taky si myslím, že nadpisy (v tvém případě H2) by neměly být v odstavcích, ale před nimi.

Jinak je ten kód celkem v pohodě.
mat
Profil
nakashi

neber to osobně, ale za optimalizaci webu se obvykle platí, a u komerčních projektů (což ten tvůj rozhodně je a určitě vydělává) obzvlášť
nakashi
Profil
WanTo
ten strong uvnitr ma nastavenej display:none; to proto, ze ten nadpis novinky je ve skutecnosti obrazek pozadi, protoze neni standardnim fontem.
S tema nadpisama v odstavcich mas pravdu, dam je pred.
Diky! :)

mat
samozrejme, ze za optimalizaci webu se plati, ale myslel jsem, ze se teto diskuze ucastni predevsim lide, kteri delaji weby a maji zajem pomoct dalsim lidem, kteri je delaji take. Nechtel jsem nic vic, nez aby nekdo z vas, kteri SEO problematice rozumi lepe nez ja koukli do toho kodu a rekli jestli je nebo neni ok. Tzn max 5 minut vaseho casu.
Rad ti povim svuj nazor na weby, ktere delas ty (pokud se tedy timto zabyvas).
Jestli je to ale takovy pak se pokusim specifikovat sve dotazy postupne, bez uvedeni stranky v ktere tu kterou konkretni cast kodu pouzivam. Ale rekl bych, ze to vyjde nastejno.
WanTo
Profil
ten strong uvnitr ma nastavenej display:none;
Jenže vyhledávače display: none; neuvidí. Dej si tam span, ten je z hlediska sémantiky neutrální.
nakashi
Profil
okej, dik. :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.