Autor Zpráva
Libor
Rád by jsem se zeptal nakolik je důležíté pořadí klíčových slov v názvu domény . Př: klíčová slova pudink, vanilkovy. Klíčové slovo pudink je důležitější než vanilkový. Jak zvolit název domény www.pudink-vanilkovy.cz nebo www.vanilkovy-pudink.cz. Z hlediska češtiny se mi víc líbí vanilkovy-pudink, ale myslim ze pro vyhledavace bude lepsi pudink-vanilkovy. Rad by jsem vedel jak to je. Dekuji.
Hanz
Řekl bych že to je asi www.pudink-cokoladovy.cz :o)
Martin Kuželka
Já bych zvolil doménu pudink.cz a mohl bych tam mít čokoládový i vanilkový :-)
Hanz
Martin Kuželka
Ale pudink.cz je již obsazen Dr. Oetkerem
Martin Kuželka
Ale tady šlo jen o příklad...
Libor
Prd jsem se dozveděl, ale aspoň jsem se zasmál. Mimochodem ten pudink (jako klíčový slovo v doméně) je skutečně obsazen proto potřebuju pudink-jakykoli :-)
Martin Kuželka
Afaik čím víc je kw na začátku, tím lepe (pro vyhledavače).
Michalek
kw = keyword = klicove slovo = pudink, kdyby nekdo nevedel
Martin Kuželka
Michalku, díky za doplnění ;-)
halogan
Nevim, kolik mate v kapse, ale ja bych koupil domeny obe, na jednu bych dal 301 a je to vyreseno.
Yuhů
> ja bych koupil domeny obe, na jednu bych dal 301

no dobře, ale na kterou? A kterou bys preferoval?

Osobně se domnívám, že pořadí slov v doméně nehraje roli. Pro Google je důležité oddělovat to pomlčkami, to je jasné, ale jinak je pořadí asi lhostejné.

Třeba pro registraci do Seznamu bych volil doménu s důležitějším slovem na začátku.
Tomik
Také bych zvolil doménu pudink a doplnil jako třetí úroveň vanilkovy.
Řekl bych, že to je vyhledávačům jedno. Ale vanilkovy.pudink.cz zní dobře. Pokud by někdo zadal pudink.cz přesměroval bych ho na vanilkovy.pudink.cz pomocí 301.
Libor
Jak můžu získat doménu třetí úrovně vanilkovy.pudink.cz když domena pudink je již registrovana? Možná otázka není na místě ale jsem laik.
PS: 301 je pravdě podobně přesměrování?
Yuhů
> Jak můžu získat doménu třetí úrovně vanilkovy.pudink.cz když domena pudink je již registrovana?

nemůžeš. Nebyl to dobrý příklad.

Jinak ovšem kdybys měl doménu vanilkovy.cz, tak puding.vanilkovy.cz je správná volba.

> 301 je pravdě podobně přesměrování?

ano, 301 a 302 jsou přesměrování http protokolem
Šlaha
Profil *
Kup si puding.cz
Victorius
kup co je volne :)))) domena ale neni vse, nezapomen ale na pomlcky jinak je ti to k nicemu
Victorius
ale opakuju to vzdy a vsude, neprehanejte otimalizaci, porad jsou tu lidi kteri to po vas budou cist a pouzivat. a urcite je hezci, lepe zni a vypada vanilkovy pudink nez pudink vanilkovy, nebo se milit ja? ja nemylit se myslet
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0