Autor Zpráva
Lester
Profil *
Mam 20 strankovej web a Google me zaindexoval pouze 1 stranku, a to hlavni.Moje url maji tento format
www.neco.cz/neco/
Je to normalni?

A kdyz vypisu klicove slovo, tak podle seo nastroje na zjistovani pozic nema zadnou pozici, číslo. Nechápu, proc? Aji kdyby to byla treba pozice na milionovem miste.
To same muzu rict i u seznamu, ze na klicove slovo nejsem ve vyhledavaci, pritom mam zaindexovany nektere stranky.

A navic ty stranky maji klicove slovo, jak v title, H1, keywords, descriptions, atd.

Doufam, ze Seo konzultanti, me zdelite odpovedi na me otazky?
Lukas87
Profil
vyhledavacum nakou dobu trva nez zaindexuji vsechno, muzes jim pomoct nakou mapou webu se vsema odkazama na stranky a clekovym prolinkovanim. jinak nevim jakej seo nastroj pouzivas ale docela hodne co sem jich skousel moc dobre nefungovalo a ukazovalo spatne nebo vubec, skus pouzit seo administrator mam demo a funguje docela spolehlive
petrp
Profil
Lester
muze byt problem s tim, ze mas navigaci v nejake JAVA apletu, java scriptu, flashi .... Nebo na ostatnich strankach nejakou prekazku , pres kterou robot neprojde ....

pokud je to mlady web, pak to muze chvilku trvat, paklize mas vse viz vyse v poradku ... zkus poslat adresy z
http://fulltext.seznam.cz a
http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

trosku jim s tim pomužes.
Lester
Profil *
javu,flash nepouzivam, html kod je validni,
petrp
Profil
Lester

jsou ty stranky na interentu dlouho ? Takhle spatne radi .. kdyz tak dej odkaz ...
Lester
Profil *
je nejakej dobrej nastroj na zjisteni pozic ve vyhledavacich? a kde ziskat log soubory abych se mohl zorientovat?mam placeny hosting
Jirin
Profil
Lester: imho nejlepsi je: http://www.2mstudio.cz/pozice-ve-vyhledavacich/ - zjistuje do 100pozic u seznamu do deseti....
petrp
Profil
tak to imho :) nejelspi urcite neni, tohle tady mi prijde ted kvalitnejsi

i-asap.net/nastroje-positionreport.php
Jirin
Profil
petrp: nevim, v cem jsou lepsi, ale je to vec nazoru:-)
petrp
Profil
Jirin

ze prohledava vice pozic.
Jirin
Profil
petrp: tak bohuzel, pokud zadam web, ktery je 100%-ne zaindexovany ale az v drueh stovce, tak mi to stejne zobrazi, ze je na pozici 0 z poctu archivu, ci-li to bdue podobne:-) Ale uz jsme OT...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.