Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Yuhů Profil |
#1 · Zasláno: 9. 3. 2006, 21:08:24
kopíruju sem jeden častý dotaz se svými odpověďmi:
> chtěl bych se zeptat, jak se řeší situace, kdy mám 1 internetové stránky, ale více domén. na jednu se dá obsah a z jiných stránek se dá http přesměrování 301 > Jak korektně zajistit to, aby se při zadání mé druhé domény zobrazovaly první stránky, kde mám veškerý obsah. tím přesměrováním. Dělá se to v nastavení serveru, bude to vědět správce serveru. Kdyby nevěděl, tak změňte hosting. > A co na to budou říkat vyhledávače? bude se jim to líbit. Pokud tam to přesměrování nebude, tak se jim to líbit nebude, protože bude duplicitní obsah > Je pravda, že se tímto provázáním dá zvednout Page Rank? ne. Ale žádný se neztratí, což by se naopak mohlo stát, pokud by tam to přesměrování nebylo. |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 9. 3. 2006, 23:54:42
"Kdyby nevěděl, tak změňte hosting."
Ano. Napriklad Active24 (drive Globe Internet) mi odepsal, ze si kod 301 musim v takovem pripade zajistit ve sve aplikaci :-) a nebo si zaplatit 200 Kc. Jinde s tim nemaji problem, Leo |
||
J Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 3. 2006, 08:42:17
To Yuhů
Hmmm, mám dva různé weby s podobnou tématikou, v každém index.htm a index.html (protože z jiných stránek požádaných o links vedou tyto jednou na .htm, ondy na .html). V jednom je obsah duplicitní, v druhém přesměrování. A zrovna ve fulltextu Seznamu se to s duplicitou drží vpředu, a to s přesměrováním spadlo před pár měsíci bůhví kam. |
||
andischo Profil |
#4 · Zasláno: 11. 3. 2006, 12:14:48
To J
Asi tomu dobre nechapem, pokial mam 2 domeny a vytvorenu jednu stranku. Ked nazvem jednu stranku .htm a druhu .html a umiestnim ich na domeny tak to bude google stale povazovat za duplicitu? Dik |
||
J Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 3. 2006, 21:06:35
to andischo
Konkrétněji: sweb.cz/xxx/index.htm a sweb.cz/xxx/index.html - index.htm a index.html má totožný obsah - ve fulltextu seznamu je vpředu, v googlu bůhví kde. mujweb.cz/www/xxx/index.htm a mujweb.cz/www/xxx/index.html - index.html je jen přesměrování na index.htm - ve fulltextu googlu je vpředu, v seznamu bůhví kde. |
||
llook Profil |
#6 · Zasláno: 11. 3. 2006, 21:17:11
J
To máš přesměrování přes meta tagy, ne? U toho si tím přenosem ranku nejsem jistý. Yuhů popisoval přesměrování přímo přes protokol HTTP, to asi na swebu ani mujwebu nepůjde. |
||
Yuhů Profil |
#7 · Zasláno: 12. 3. 2006, 01:31:47
J, index.htm a index.html Seznam jako duplicitu obvykle nechápe. Většinou to kanonizuje do tvaru končícího lomítkem. Jinak řečeno tyhle dvě stránky sloučí, pokud se neliší.
|
||
J Profil * |
#8 · Zasláno: 12. 3. 2006, 10:48:03
Působilo to na mě dojmem jako kdyby stránku s použitím přesměrování přes meta tagy nějako penalizoval. Tak jsem tam nakonec dala jen výzvu klikněte :-(
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0