Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vavru Profil |
#1 · Zasláno: 23. 3. 2006, 22:12:24 · Upravil/a: vavru
Chtěl bych slyšet názor ostatních na web www.velorexy.cz jejichž webmasterem a provozovatelem jsem. Jedná se o "fanouškovské" stránky, které si kladou a cíl informovat o dění kolem velorexů a ostatních zajímavostí kolem veteránů.
Kód stránek jsem psal asi před dvěma a půl lety kdy jsem o nějaké SEO optimalizaci nic netušil. Snažím se to dát do pořádku, ale prostě na to není čas. Rozjel jsem rewrite mod a predelal alespon hlavní layout do DIVu. Navstevnost stranek se pohybuje mezi 300 a 600 unikatnich IP denně. Na webu je asi 500 článků a dalších rozsáhlý obsah je v Garáži - www.velorexy.cz/garaz.html. Subjektivne se mi zdá, že někde dělám velké chyby - myslím, že stránky mají potenciál na více návštěvníků. Moc dík za komentáře. |
||
Ondrej Podol Profil |
#2 · Zasláno: 23. 3. 2006, 23:40:42 · Upravil/a: Ondrej Podol
Co takhle ještě dynamicky generovat description stránky? takhle mi vyhodí google jenom dvě stránky: http://www.google.com/search?q=site%3Avelorexy.cz&btnG=Search&hl=en&cl ient=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs-CZ%3Aofficial.
Robots.txt myslím taky nic nezkazíte. Mix css a tabulek se stylováním občas v css občas v xhtml a 536 chyb validátoru na úvodní stránkce asi taky moc dobrotu dělat nebude. |
||
vavru Profil |
#3 · Zasláno: 24. 3. 2006, 07:50:02
Na Googlu je zaindexováno přes 34 000 stánek z mého webu viz - http://www.google.com/search?q=site:velorexy.cz&hl=en&lr=&client=firef ox-a&rls=org.mozilla:cs-CZ:official,&filter=0
Google defaulně vynechává podobné stránky. Po kliknutí na "In order to show you the most relevant results, we have omitted some entries very similar to the 2 already displayed. If you like, you can repeat the search with the omitted results included." to zobrazí vše. O tom šíleném mixu tabulek, css, stylování v html kodu vím..jak říkám...nebyl ještě čas to předělat. Předělat to samozřejmě hodlám. Ale chci to udělat opravdu pořádně. Proto zjišťuji názory ostatních, abych nevytvořil pouze polovičaté řešení. A co se týče validátoru - snažil jsem se titulní stránky vyladit tak, aby v html tidy validatoru (plugin do firefoxu) byla stranka zcela validni...coz se mi povedlo...ovsem validator na www.w3.org tam najde milion chyb...samozrejme byl muj usudek spatny...a je nutne to predelat. |
||
Ondrej Podol Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2006, 13:30:28
Na Googlu je zaindexováno přes 34 000 stánek z mého webu
Netvrdím, že není, ale stejný description na x stovkách stránek není velmi vstřícné gesto uživatelům, resp. vyhledávačům a IMHO snižuje pro ně zajímavost stránek. snažil jsem se titulní stránky vyladit tak, aby v html tidy validatoru (plugin do firefoxu) byla stranka zcela validni Nevím, čemu pomůže, pokud bude úvodní stránka validní a ostatní nevalidní:-/ |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0