Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mám několik webů na několika doménách, navzájem dobře prolinkovaných, jak z titulní stránky downitř webu, tak mezi doménami navzájem, PR titulních stránek je 5. již několik let. Donedávna google měl zaindexované na každé doméně cca 2000 stránek (všechny) ale nyní klesl počet zaindexovaných stránek na minimum, na některé doméně indexuje jen 300, někde jen 40 a na některých doménách indexuje jen titulní stránku, i když tato má stále vysoký PR a spousty zp. odkazů. Google prostě většinu stránek zapomněl. Nevíte někdo co s tím?

Vojtěch Dvorský
Anonymní
Profil *
Nikdo nevi?
djlj
Není tam třeba duplicitní obsah?
krindypindy
Profil *
Pokud vím tak ne. Obsah je pouze "tematicky příbuzný" Bylo to zaindexovné několik let, google to "zapomněl až ted, po tom updatu.
Ondrej Podol
Mohl byste mi poslat odkaz? bych se podíval. docela by mě to zajímalo :)
Richi
třeba se na nich již 5 let nic nezmenilo jak píšeš a proto je Google označil jako staré a neaktuální, hm?
krindypindy
Profil *
Neměnil se ten PR5 jinak obsah byl pravidelně aktualizovaný (ceny, zboží atd. (jedná se o online shop)) Ten PR5 mám pořád, (na těch pár strnkách co zůstaly v indexu) ale 95 procent stránek prostě z indexu zmizelo, přesto že na ně vedou odkazy z PR5
Richi
zkus to dnes, Google aktualizoval některé věci ale já už mám opět vše v normálu (v pátek tam bylo taky mín vyhledaných stránek)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0