Autor Zpráva
saix
Profil *
Zdravim,
vytvarim vlastni katalog ceskych webovych stranek (pouze na urcite tema, ktere nechci zatim z pochopitelnych duvodu zverejnit) a resim problem razeni odkazu... a tak me napadlo zda bych mohl pouzit google pagerak, proste bych se pred schvalenim odkazu podival kolik ma stranka pagerank pres listu a ten bych pak zadal do katalogu... ovsem pri tomto pocinani bych mel strach zda se nedopoustim nelegalni cinnosti, kdyz v podstate vyuzim konkurencni system hodnoceni pro svuj prospech.... a druha cast otazky by se tykala toho, pokud by se o nelegalni pocinani nejednalo, zda by se to nedalo nejak automatizovat treba nejakym skriptem v php (ale o tom sam silne pochybuji).... no a nakonec pokud to teda pouzit nemuzu, jaky zpusob razeni odkazu byste mi doporucili?
koudi
Profil
btw. na pagerank v liště se moc spoléhat nedá.
saix
Profil *
no ale alespon neco drobet objektivniho...
Richi
Profil
hm to je blbost, PR může lítat nahoru a dolu a třeba zrovna uvidíš u nové stránky PR5 i když ho vlastně nemá a u dobrého webu PR1 protože mu zrovna google PR aktualizuje, jedinou možnost vidím že by nějaký script hlídal aktuální PR a podle toho vypisovat stránky ... ale za 1. nevím zda bys to mohl použít a za 2. by ti to stejne řadilo jenom podle "hrubého" PR což jsou celé čísla takže by to vypisovalo weby s PR 6 pak PR 5 atd ... spíš bych pro český katalog zvolil Srank jen nevím jestli by s tím seznam souhlasil ... tedy jestli umíš neco takového naprogramovat aby to hlídal script, nebudeš přece každý týden prolézat weby a zjištovat aktuální Srank :-)
Dero
Profil
Řazení podle PR použít můžeš. Je zcela běžnou praxí řazení výsledků podle kritérií a hodnocení třetích stran. Stačí noticka, že odkazy jsou řazeny podle PR.

Automatizovat by se to pravděpodobně (obtížně) dalo, ale uvažoval bych o tom, až v případě, že by daných stránek bylo tisíce.
smaurajj
Profil *
Automatizovat by se to pravděpodobně (obtížně) dalo
rekl bych ze to jde celkem snadno.. stahnes si kod pro GTPR a jen to treba jednou tydne projedes cyklem pro vsechny url...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.