Autor Zpráva
gekoncik
Profil
Ahoj,
optimalizoval jsem si adresy na webu do tvaru:
http://molecule.wz.cz/wallpapers/nahled/minorityreport3.jpg
http://molecule.wz.cz/filmy/114-divocina.htm
http://molecule.wz.cz/wallpapers/catwoman.htm

Všechny tyto typy jsou přepsané z PHP.

Kdybych kvůli stránkování se dostal na adresu ...html?stranka=1&... nebude toto vyhledávačům vadit?

A ještě když mam tu první adresu jpg tak vyhledávač si asik bude myslet že se jedná o obrázek, ale když kliknete je to normální stránka s textovím obsahem a uprostřed je obrázek je toto správně?

Pokud jsem toto udělal uplně spatně napište mi jak bych to mohl změnit? Děkuji
Gekon
Profil
sice lehce OT, ale jak máš ty wallpapery z filmu Pirates of Carribean, tak tři z nich patří do lehce jiného žánru, než je dobrodružná komedie...
http://molecule.wz.cz/wallpapers/nahled/piratati_karibik3.jpg například
Marek Prokop
Profil
Přípony souborů nejsou nijak závazně standardizované. Vyhledavač, který by si myslel, že v souboru minorityreport3.jpg určitě najde obrázek ve formátu JPEG, by byl špatný vyhledavač. Typ souboru (přesněji jeho obsahu) určuje hlavička content-type, kterou posílá server.

Ostatně, z adresy http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php také nevydolujete žádný skript v jazyce PHP, nýbrž obsah typu text/html.
gekoncik
Profil
Takže to ničemu nevadí i když to vypada dost blbě?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.