Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
fefeczech Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 6. 2006, 18:40:03
Ahoj,
mám tady takovou situaci, doména kterou jsem chtěl, byla volná jen pod .tk, tak jsem ji zaregistroval, přesměroval na hosting a teď bych pokutil registraci do katalogů, ale nevím jak vhodně to mám udělat. Jestli registrovat doménu třetího řádu na freehostingu, nebo .tkčko pod kterým chci budovat web/značku. Poradíte, jak to bude lepší pro vyhledavače i pro lidi. Předem děkuji za Vaše odpovědi a názory. |
||
mindhunter Profil |
#2 · Zasláno: 9. 6. 2006, 22:19:21
domenu tk ti můžou v podstatě kdykoliv zrušit a pak spláčeš nad výdělkem ... .tk určitě dlouhodobě NE a navíc ti tam nacpou všelijakou reklama ještě před vstupem na tvé stránky. To se sice dá v nastavení zrušit, ale za pár měsíců ti tam dají třeba zas jinou reklama atd atd...
|
||
Časová prodleva: 26 dní
|
|||
Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 6. 7. 2006, 03:12:03
mindhunter
To se sice dá v nastavení zrušit, ale za pár měsíců ti tam dají třeba zas jinou reklama Já to mám již několik měsíců (let) a žádná další reklama po zrušení v nastavení nepřišla. Jednou jsem to zrušil a je od toho pokoj na věky (zatím). |
||
sutr Profil * |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2006, 09:23:55
Mistr
hmm, jenže když na tu tvoji doménu někdo dostane zálusk a koupí si ji (ted nevim přesně kolik, ale stávala 10 doláčů) tak spláčeš nad výdělkem TY .. a budování jména domeny přijde vniveč ... TK nebrat |
||
Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 6. 7. 2006, 13:14:06
sutr
Tak tohle neznám. O tom nevím. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0