Autor Zpráva
dod2
Profil *
Ahojky všichni,

mám otázku, kterou bych vám vysvětlil na příkladu:

jsem Josef Novák a mám e-shop s stavebním materiálem a dělám stavební práce. mám zaregistrovanou domenu www.JoNo.cz (zkratka josef novák) na kterém běží prezentace firmy a e-shop.

Pomůže nějak e-shopu, aby je vyhledávače dávali na přednější pozice, když si zaregistuji třeba domény www.zednik.cz. www.e-zednik.cz, www.stavebni-prace.cz, www.cihla.cz atd. atd. a ty všechny weby přesměruji na www.jono.cz???

nebudou mě za to vyhledávače penalizovat?

při zadání klíčového slova zednik se ukáže výš ve vyhledávačích web www.zednik.cz nebo www.jono.cz???

díky za názory.
dod2
Profil *
teďka jsem z hrůzou zjistil, že web www.jono.cz opravdu existuje... omlouvám se... byl to jako příklad... já s tou firmou nemám nic společného... protože josef novák, je typické české jméno :-))) to samé platí i o statních doménách... jsou jenom jako příklad...
Retal
1. Nepomůže ti to nijak.
2. Vyhledávače tě penalizovat nebudou.
3. Ve výsledcích se bude objevovat jen jono.cz.

=> Z hlediska SEO je to zbytečné. Může to být užitečné z hlediska značky, to by ses ale neptal v tomto fóru. :)
Petra
Přesměrovaná doména se ve vyhledávačích neukáže, stejně tak ani svým klíčovým slovem v doménovém názvu nepomůže doméně, na kterou je přesměrovaná.
dod2
Profil *
díky za info
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0