Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Míra Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 2. 2007, 21:15:03
Dobrý den, mám jeden dotaz ohledně přesměrování - na webu, který jsme měli poměrně úspěšný, na seznamu se objevoval na předních pozicích, vysoký srank, jsme zavedli jazykové verze a místo na doména.cz je teď obsah na doména.cz/cz . Redirekt z doména.cz je přes 302. Může mi někdo poradit, co se stane s naší pozicí, srankem a tím vším okolo? Všechny zpětné odkazy jsou na doména.cz a vlastně úplně vše včetně optimalizace hlavní stránky bylo dříve na doména.cz, která se jen komplet přenesla na zmíněný doména.cz/cz
Moc děkuji Míra |
||
Marek Prokop Profil |
#2 · Zasláno: 27. 2. 2007, 22:25:54
Krátkodobě může dojít k určitým propadům (spíš v Seznamu než v Googlu), dlouhodobě to nebude mít žádný znatelný vliv. Zpětné odkazy, které máte pod kontrolou, byste si měli změnit.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Míra Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 3. 2007, 08:11:44
Děkuji za odpověď. Rozhodli jsme se nakonec udělat jazykovou verzi úplně jinak. Hned druhý den ráno, po tom, co jsem se ptal, jsme to vrátili do původního stavu. Mezitím nás ovšem navštívil seznam a před tím jsme měli s rank 25, po tom přesměrování to spadlo na 10 a i když již několik dní je vše v pořádku a seznam k nám chodí každý den, tak srank 10 zůstává. Nevíte, jak je to u sranku s aktualizací? Počítá se po každé návštěvě nebo jsme se trefili zrovna do nějaké týdenní, měsíční ...??? ... aktualizace ?
Děkuji M. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0