| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| guest Profil |
#1 · Zasláno: 7. 3. 2007, 23:23:00
prosím Vás, k čemu je vlastně dobrý ten S-Rank? Nainstaloval jsem si Seznam Lišťičku a ukazuje mi to S-Rank nula - přitom na Googlu se při fulltextovém vyhledávání najdu na první stránce výsledků.
Co to vlastně znamená, když je S-Rank nula? díky |
||
| quinux Profil |
#2 · Zasláno: 7. 3. 2007, 23:24:18
guest
Co to vlastně znamená, když je S-Rank nula? To samé, když je GTPR 0 .. nic |
||
| guest Profil |
#3 · Zasláno: 7. 3. 2007, 23:29:48
quinux
a k čemu je to teda dobré? Čeho je to ukazatel? A neříkej že ničeho :-) |
||
| quinux Profil |
#4 · Zasláno: 7. 3. 2007, 23:34:54
guest
Nevím jak u S-ranku, ale u GTPR už je to jen pro radost ;o) Mám pocit, že Seznam podle s-ranku řadí v katalogu, ale tím si nejsem jistý. V podstatě by na velikost těchto hodnot měl mít vliv počet a kvalita zpětných odkazů, ale nějaký větší přínos to nemá (alespoň v případě GTPR). |
||
| guest Profil |
#5 · Zasláno: 7. 3. 2007, 23:53:15
asi to s tím řazením v seznamu něco společného mít bude, protože jak jsem psal v googlu se najdu hned na první stránce výsledků, ale na seznamu se najdu až někde na čtrnácté stránce kde už jsou stránky téměř neodpovídající hledanému fulltextu .... zkusím si zajistit pár zpětných odkazů a uvidím
díky |
||
| quinux Profil |
#6 · Zasláno: 8. 3. 2007, 00:12:50
guest
asi to s tím řazením v seznamu něco společného mít bude Ano, ale v katalogu, né ve fulltextu zkusím si zajistit pár zpětných odkazů a uvidím čím víc, tím líp ;o) |
||
| Yuhů Profil |
#7 · Zasláno: 8. 3. 2007, 01:47:33
> Co to vlastně znamená, když je S-Rank nula?
to znamená, že S-rank, což je nějaké interní hodnocení URL v systémech Seznamu, je nula. Kromě katalogu se používá i ve fulltextu. |
||
|
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
| Firy Profil |
#8 · Zasláno: 14. 3. 2007, 13:06:29
Pokud si svou stránku zaregistroval do katalogu Seznamu, je výhodné mít co největší S-Rank. Jinak je to téměř zbytečné
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0