Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Renee Profil |
#1 · Zasláno: 1. 5. 2007, 07:23:18
Prosím, na stránce mám klasicky tlačítka "czech" "deutsch" , web na doméně .cz
, nově vznikající stránky mám jako "indexde.html, kontaktde.html ... " - stačí na německých vyhledávačích a katalozích registrovat jen samotnou adresu webu www.blabla.cz ? - popere se např německý Google s tím, že je část stránek psaných v němčině ? a zaindexu je je - je lepší stránky oddělit do samostatných složek ? - kde pak bude index. html a indexde.html ? nemůže být ve složce, jak se ke změně zachová třeba seznam když má již české stránky načtené ? našel jsem tady nějakou radu pomocí .php ale to je mi zcela cizí díky předem |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 5. 5. 2007, 03:15:00
> - stačí na německých vyhledávačích a katalozích registrovat jen samotnou adresu webu www.blabla.cz ?
nevím. Lepší než blabla.cz by bylo poslat mu konkrétní URL i s tím indexde.html > - popere se např německý Google s tím, že je část stránek psaných v němčině ? a zaindexu je je jo, Google jo > - je lepší stránky oddělit do samostatných složek ? vyhledávačům je to jedno, ale tobě to doporučuju pro pořádek > - kde pak bude index. html a indexde.html ? nemůže být ve složce, dotazu zcela nerozumím, ale doporučuju hlavní stránku německé verze v tom případě dát na adresu /de/index.html > jak se ke změně zachová třeba seznam když má již české stránky načtené ? najde stránky s německými texty, zjistí, že to je němčina a bude je ignorovat. |
||
Renee Profil |
#3 · Zasláno: 5. 5. 2007, 09:37:16
děkuji děkuji za vyčerpávající odpovědi
ještě jeden dotaz po tom co vznikne /de/index.html bude asi vhodné pomocí google.com/addurl/ přidat znovu i tuto stránku, ať se s tím rychleji popere i google.de |
||
Martin Profil |
#4 · Zasláno: 5. 5. 2007, 11:38:50
po tom co vznikne /de/index.html bude asi vhodné pomocí google.com/addurl/ přidat znovu i tuto stránku, ať se s tím rychleji popere i google.de
a taky staré stránky přesměrovat na nové s hlavičkou 301 |
||
Renee Profil |
#5 · Zasláno: 5. 5. 2007, 13:19:00
Martin:
no to jsem bohužel vyřešil před třemi týdny tak, že jsem ty staré stránky komplet smazal, páč jsem zcela nic netušil o nějakém přesměrování s hlavičkou 301 tedy ani teď netuším jak to udělat bral jsem to jako podstatné pro přechod na jinou doménu, názvy jednotlivých stránek zůstanou stejné, a snad se s tím vyhledavače postupně poperou, tedy s novým obsahem stránky |
||
Martin Profil |
#6 · Zasláno: 5. 5. 2007, 13:24:37
Něco o přesměrování najde na http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html
A staré, neexistující stránky se dají pořád přesměrovat. |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0