| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Frames Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 7. 2007, 11:39:16
Zdravím,
Něco málo jsem si přečtl o SEO a mám takový nápad.Pokud zadám hledat třeba slovo "trabant" a na stránkách bych měl článek o trabantu, google by měl najít klíčová slova trabant (ve článku) a tedy mě hodit mezi výsledky hledání pakliže má článek nadpis "trabant" a ten nadpis je odkaz který vede na stejný článek na kterém už se necházím (článek se nechází moje.cz/trabant.html a odkaz směřuje na moje.cz/trabant.html ) zvýhodní mě to nějak když najde s textem i URL ? (byď na stejnou adresu) a jaký je vliv nadpisů na fulltext vyhledávače, je rozdíl pakliže je nadpis pouze velkým a tučným a nebo <h1> ? Děkuji za odpověď |
||
| Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:16:46
Frames
Jsem jediný, kdo nechápe otázku? |
||
| Dero Profil |
#3 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:18:14
Plaváček
Jsi nejméně jeden ze dvou. |
||
| Keilew Profil |
#4 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:18:38
Plaváček
Nejsi... |
||
| Gaudino Profil |
#5 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:23:04 · Upravil/a: Gaudino
Frames
jaký je vliv nadpisů na fulltext vyhledávače, je rozdíl pakliže je nadpis pouze velkým a tučným a nebo <h1> ? Ano samozrejme, pokud mas nadpisy umistene v <h1>, pak tyto nadpisy maji pro fulltectove vyhledavace celkem zasadni vyznam. Prokud je mas velkym pismem a tucnym, maji z hlediska SEO vyznam prakticky nulovy. Proto kazdopadne vsechny nadpisy uzavirej do <h1>. Samozrejme ale optimalizovana stranka zalezi na mnohem vice faktrech. |
||
| habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:25:24
Já ji chápu. Nicméně linkování z dokumentu na seba sama ti samozřejmě žádný užitek nepřinese.
je rozdíl pakliže je nadpis pouze velkým a tučným a nebo <h1> ? Ano, je to rozdíl. |
||
| Gaudino Profil |
#7 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:27:16
Frames
zapomnel jsem reagovat na prvni cast tve otazky ohledne linkovani, ale v podstate souhlasim s habendorf |
||
| Frames Profil * |
#8 · Zasláno: 10. 7. 2007, 12:41:18
Zdravím,
Díky za odpověď s tím odkazem jsem si to myslel nicměně to odporuje tomu co jsem četl. |
||
| Marek Prokop Profil |
#9 · Zasláno: 10. 7. 2007, 20:08:22
Framesi, stránka odkazující sama na sebe bude pravděpodobně hůře použitelná, což se v důsledku může časem projevit její menší úspěšností ve vyhledavačích. Přímý vliv na vyhledavače ale neexistuje.
Skoro totéž platí i o Vaší druhé otázce. Vyznačení hlavního nadpisu značkou H1 je systémově správnější a přístupnější, což může mít v důsledku mírně pozitivní vliv na úspěch stránky ve vyhledavačích. Přímý vliv je ve srovnání s nadpisem zdůrazněným nějak jinak velmi malý nebo žádný. |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0