Autor Zpráva
anonymní
Profil *
Chtěl bych se zeptat - je nějaká možnost přidat záznam do katalogu třeba na seznam/centrum/atlas, když se jedná o webdesignérské studio, které zatím nemá ič? Oni ho tam všude chtějí. Pokud se jedná o nekomerční web, tak ne, ale tohle si myslím neprojde jako nekomerční... :-) díky za každé info!
Shaddowwolf
Profil *
Oni ho tam chtějí, protože se jedná o formu podnikání a pokud chceš podnikat, tak musíš mít živnostenský list. A pokud máš živnostenský list, tak máš i IČ. Prostě podnikat bez IČ se nedá. Bez IČ se můžeš nechat zaměstnat a nebo dělat věci na černo ... jenže těžko můžeš chtít po Seznamu, aby tě pak propagoval.

Jinak osobní stránky se vyznačují tím, že nejsou vytvářeny za účelem zisku.
Mistr
anonymní
Jako pracovník společnosti Seznam.cz spravující zápisy na portále Firmy Ti mohu sdělit, že bez IČ se do našeho katalogu skutečně nedostaneš. Zařiď si IČ a dej mi vědět. Okamžitě Tě tam zařadím.
Richi
Mistr
co musí člověk udělat když má třeba 3 živnosti a chce více firemních zápisů? je to pořád zdarma nebo placené? díky za info
anonymní
Profil *
Mistr
To jsem potřeboval vědět, díky! Jasně žl bude, v průběhu pár příštích měsíců, zatím nás nic netlačí :-). Jestli to dobře chápu, budu mít protekci - zařazení fo katalogu hned? :-)
Mistr
Richi
Záleží na tom, co je to za živnosti, resp. jak moc se od sebe liší. Spíš počítej s tím, že to bude na jeden (bezplatný) zápis a jen popisek upravíme. Pokud ovšem budeš mít živnost třeba na tvorbu webových stránek a vedle toho budeš na zvláštní živnost provozovat ku příkladu řeznictví, pak se dá o více zápisech uvažovat.

anonymní
budu mít protekci - zařazení fo katalogu hned
Pokud to vnímáš jako protekci, tak ji mít budeš. Ano, až to bude aktuální, ozvi se mi. Budu-li ještě v Seznamu, přidám Tě přednostně. :-)
anonymní
Profil *
Mistr
:-) díkes! Zeptám se - jsou ještě nějaké významné katalogy?
YoSarin
Mistr
... ku příkladu řeznictví ...
Volal mě tu někdo?

anonymní
Já zkusím: Atlas, Centrum, Jyxo...
Ne nutně to jsou katalogy (třeba jyxo katalog není) ale být zaindexovaný se hodí. :)
Mistr
YoSarin
Volal mě tu někdo?
Jojo. :-)

jsou ještě nějaké významné katalogy
Autor vzhledem k ostatním otázkám v profilu měl spíš zřejmě na mysli katalogy firem.
Richi
Mistr
ano tak jsem to myslel, třeba uplne 3 různé živnosti
Mistr
Richi
Až to bude aktuální, ozvi se.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0