| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 9. 2007, 16:42:43
Chtěl bych se zeptat - je nějaká možnost přidat záznam do katalogu třeba na seznam/centrum/atlas, když se jedná o webdesignérské studio, které zatím nemá ič? Oni ho tam všude chtějí. Pokud se jedná o nekomerční web, tak ne, ale tohle si myslím neprojde jako nekomerční... :-) díky za každé info!
|
||
| Shaddowwolf Profil * |
#2 · Zasláno: 30. 9. 2007, 17:42:09
Oni ho tam chtějí, protože se jedná o formu podnikání a pokud chceš podnikat, tak musíš mít živnostenský list. A pokud máš živnostenský list, tak máš i IČ. Prostě podnikat bez IČ se nedá. Bez IČ se můžeš nechat zaměstnat a nebo dělat věci na černo ... jenže těžko můžeš chtít po Seznamu, aby tě pak propagoval.
Jinak osobní stránky se vyznačují tím, že nejsou vytvářeny za účelem zisku. |
||
| Mistr Profil |
#3 · Zasláno: 30. 9. 2007, 18:03:19
|
||
| Richi Profil |
#4 · Zasláno: 30. 9. 2007, 21:50:12
Mistr
co musí člověk udělat když má třeba 3 živnosti a chce více firemních zápisů? je to pořád zdarma nebo placené? díky za info |
||
| anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 30. 9. 2007, 22:49:31
Mistr
To jsem potřeboval vědět, díky! Jasně žl bude, v průběhu pár příštích měsíců, zatím nás nic netlačí :-). Jestli to dobře chápu, budu mít protekci - zařazení fo katalogu hned? :-) |
||
| Mistr Profil |
#6 · Zasláno: 1. 10. 2007, 00:36:58
Richi
Záleží na tom, co je to za živnosti, resp. jak moc se od sebe liší. Spíš počítej s tím, že to bude na jeden (bezplatný) zápis a jen popisek upravíme. Pokud ovšem budeš mít živnost třeba na tvorbu webových stránek a vedle toho budeš na zvláštní živnost provozovat ku příkladu řeznictví, pak se dá o více zápisech uvažovat. anonymní budu mít protekci - zařazení fo katalogu hned Pokud to vnímáš jako protekci, tak ji mít budeš. Ano, až to bude aktuální, ozvi se mi. Budu-li ještě v Seznamu, přidám Tě přednostně. :-) |
||
| anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 1. 10. 2007, 01:35:11
Mistr
:-) díkes! Zeptám se - jsou ještě nějaké významné katalogy? |
||
| YoSarin Profil |
#8 · Zasláno: 1. 10. 2007, 09:59:03
Mistr
... ku příkladu řeznictví ... Volal mě tu někdo? anonymní Já zkusím: Atlas, Centrum, Jyxo... Ne nutně to jsou katalogy (třeba jyxo katalog není) ale být zaindexovaný se hodí. :) |
||
| Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 2. 10. 2007, 02:38:25
YoSarin
Volal mě tu někdo? Jojo. :-) jsou ještě nějaké významné katalogy Autor vzhledem k ostatním otázkám v profilu měl spíš zřejmě na mysli katalogy firem. |
||
| Richi Profil |
#10 · Zasláno: 2. 10. 2007, 11:21:41
Mistr
ano tak jsem to myslel, třeba uplne 3 různé živnosti |
||
| Mistr Profil |
#11 · Zasláno: 2. 10. 2007, 13:36:53
Richi
Až to bude aktuální, ozvi se. |
||
|