Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomáš Hlaváček Profil |
#1 · Zasláno: 31. 10. 2007, 22:18:51 · Upravil/a: Tomáš Hlaváček
Je mi záhadou, pro jednu reklamní společnost jsme dodávali kodérské a programátorské práce na web jejich klienta BATERIEODYSSEY.cz - nyní, zhruba týden po jeho spuštění, koukám na statistiky a on má GTPR 4, jak je něco takového u nového webu možné? Setkal jste se s tím už někdo?
|
||
djlj Profil |
#2 · Zasláno: 31. 10. 2007, 23:08:46
Doména je zaregistrována od 20. 6. 2007, předpokládám tedy, že na ni už dříve něco bylo, ne?
|
||
TimbuktuBoy Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 11. 2007, 21:20:14
Ten PR4 je falešný, čili co nevidět se vrátí na nulu.
|
||
Tomáš Hlaváček Profil |
#4 · Zasláno: 2. 11. 2007, 12:47:27
to djlj: Jediné co tam bylo byl jeden odkaz na web http://www.odysseybatteries.com/ jinak nic.
to TimbuktuBoy: tak s tím jsem se ještě nesetkal - víš o tom něco víc, nebo to je jen tvůj odhad? |
||
Marek Prokop Profil |
#5 · Zasláno: 2. 11. 2007, 17:46:18
Web byl zřejmě spuštěn krátce před updatem toolbarového Pageranku. Pokud ano, nic divného na tom není.
|
||
Retal Profil |
#6 · Zasláno: 3. 11. 2007, 08:56:32
Tak tak, nepravý Pagerank, viz
http://nastroje.webtrh.cz/pagerank Nelámal bych si tím hlavu, při příštím updatu dostane reálnou hodnotu. |
||
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
alex Profil * |
#7 · Zasláno: 15. 11. 2007, 20:43:28
je to tím, že...
|
||
alex Profil * |
#8 · Zasláno: 15. 11. 2007, 20:44:36
.. jsme to propojili ihned po spuštění s mateřským webem odysseyfactory.com
obch. ředitel zodpovědný za Odyssey |
||
Tomáš Hlaváček Profil |
#9 · Zasláno: 17. 11. 2007, 16:22:55
Takže ta domény převzala GTPR té domény, na kterou odkazovala - tak teď už je mi to jasné :-)
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
alex Profil * |
#10 · Zasláno: 20. 11. 2007, 20:06:24
nyní je návštěvnost ca 15 přístupů denně, co udělat, aby se zvedla nad 100???
tomu zase nerozumím já :-) |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Tomáš Hlaváček Profil |
Propagačních technik je spousta, v zásadě se dá říct, že se dělí na dvě větve: SEO a SEM i když podle mě se jejich pole působnosti leckde prolíná, spolu souvisí a ovlivňuje se.
Není důležité kolik lidí na webu máte, ale kolik z návštěvníků dosáhne cíle stránek, tedy ve Vašem případě, kolik si jich detailně prostuduje informace o bateriích Odyssey a pak např. nějakou koupí. Bohužel, protože na webu enní žádný objednávkový systém, nelze tuto "konverzi" dost dobře změřit, dají se pouze definovat dílčí kroky a pak podle jejich návaznosti usoudit, zda je web tak efektivní jak chcete. SEM ( zhruba česky internetový marketing) je jakákoliv forma kupování návštěvnosti od serverů, které ji mají. Důležité je uvědomit si, které servery budou přivádět návštěvníky cílené, tedy už nějakým způsobem zainteresované v tématu vašich stránek. SEO(optimalizace stránek pro vyhledavače) - jedná se o hodně ON-PAGE technik )věcí které se dají vylepšit na vašich stránkách), které se dají na webu uplatnit a pak o několik technik propagace stránek na internetu, jako je získávání zpětných odkazů v různých formách (PR články, výměny ikonek a textových odkazů, bannery apod.). (Reklamní odkaz odstraněn moderátorem a téma uzavřeno jako ukončené.) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0