Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kralpet01 Profil |
#1 · Zasláno: 21. 1. 2008, 15:56:39
ninja
zajimalo by mně, jak by sis to jinak představoval |
||
kralpet01 Profil |
#2 · Zasláno: 21. 1. 2008, 15:59:41
MichálekII
p.s. zajímavé že těmito čísly pohrdá někdo jehož návštěvnost je tak 10 lidí denně ;-) co si tím myslel |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 21. 1. 2008, 17:02:17
MichálekII
573000 unikátních návštěv (respektive prokliků - v neděli) Vám připadá trochu používá? To je číslo zjištěné jak? Každopádně nejde o absolutní čísla, dejte skoro čemukoliv odkaz na hlavní stránku Seznamu a bude to mít vysokou návštěvnost. Pro mě je podstatné tohle: - Seznam katalog je vpodstatě jediný (poslední) používaný katalog u nás. - I podíl Seznam katalogu na vyhledávání stále klesá- před rokem byl přes 3%, teď už není ani 2% - Nejpoužívanější katalogy (tj. Seznamácké) mají podobný podíl jako "druholigové" fulltextové vyhledávače (Centrum a Atlas), přičemž "prvoligové" (Seznam a Google) mají mnohonásobně víc. p.s. zajímavé že těmito čísly pohrdá někdo jehož návštěvnost je tak 10 lidí denně ;-) Ano. Ještě někomu unikl ten drobný rozdíl mezi komerčním vyhledávačem/katalogem a osobním webem pro zábavu? Jen pro zajímavost, kdyby na www.it-joker.cz chodilo půl milionu lidí denně, k čemu by mi to bylo? :-) kralpet01 p.s. zajímavé že těmito čísly pohrdá někdo jehož návštěvnost je tak 10 lidí denně ;-) co si tím myslel Tím myslel mě ;-) Tuším, že v psychologii se tomu říká personalizace (pokud chybí argumenty k problému, argumentuje se proti osobě diskutujícího). |
||
ninja Profil |
#4 · Zasláno: 21. 1. 2008, 18:26:31
Joker: katalogy samozrejme maji mensi nastevnost nez vyhledavace, ale u urcitych oboru (zejmena lokalne zamerene sluzby/prodej pro spotrebitele) bude mit katalog daleko vetsi miru konverze.
|
||
unipow Profil |
#5 · Zasláno: 21. 1. 2008, 19:00:39
Joker
Bych si možná dovolil trochu oponovat, a co návštěvy katalogů přicházející z fulltextu vyhledávačů? Co se lépe optimalizuje, a bude mít větší váhu, instalatéři v Ostravě v katalogu instalatérů, nebo každá firma samostatně se stránkama na webu? Mohu ti přeposlat své statistiky z google analytics, pokud tě to zajímá, je jasné, že 80% návštěv katalogů pochází z vyhledávačů, ovšem co to na tom mění? Kde se z toho dá usoudit, že katalogy jsou zbytečné? A hlavně, ve výpisu nějakého oboru určitě najdeš ve fulltextu hromadu odkazů do katalogů, je to správně?Příklad: instalatér ostrava, realitní kanceláře děčín, pnesuservis praha 6, a tak bychom mohli pokračovat. Nikdo netvrdí, že musí být přímé vstupy z katalogů, přesněji na katalogy, ale zapomínáš možná na podíl katalogů ve fulltextech, nemyslíš? Podívej se, kolikrát jsou tam firmy.cz...například. |
||
unipow Profil |
#6 · Zasláno: 21. 1. 2008, 19:09:21
Railbot
Já hlavně chtěl odpovídat i tobě... |
||
kralpet01 Profil |
#7 · Zasláno: 22. 1. 2008, 19:20:54
Joker
ok, nevšiml jsem si :) |
||
tomas657 Profil |
#8 · Zasláno: 22. 1. 2008, 19:20:55
Bych si možná dovolil trochu oponovat, a co návštěvy katalogů přicházející z fulltextu vyhledávačů?
Súhlasím, do Katalogu webu (www.katalog-webu.wz.cz) chodí väčšina ľudí zo seznamu a z googlu... tých zopár zvyšných návštev je z iných webov... |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
tomas657 Profil |
#9 · Zasláno: 28. 1. 2008, 11:17:23
chce ešte niekto pridať svoj názor alebo môžem tému zamknúť?
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0