Autor Zpráva
Martin_H
Mám možnost na jednom z webů využít patičky pro zpětný odkaz na můj web. Má z hlediska započítávání počtu zpětných odkazů na stránky cenu využít patičky a získat tak odkaz třeba na 50 stránkách, nebo má stejný efekt jedna stránka někde na tomto webu, která na mne odkazuje ?
Podotýkám, že hlediska "čistoty stránky" se jedná o velice spřízněný obsah obou propojených webů - není to nějaká nahodile vybraná výměna prokliků
rammsteinmv
Profil *
Čím více těch stránek tím lépe na google. Jenom nevím,co jyxo.
Martin_H
A Seznam ?
Railbot
Čím více zpětných odkazů, tím lépe. Samozřejmě. To nikdy nemůže uškodit. Přednost dávej odkazům ze stránek s vyšším PR a Srankem (hlavní stránky webů). Další stránky mívají mizernou váhů, ale i tak...každý odkaz dobrý.
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.

Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:

Běda vám, jestli to bude blábol.

0