Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SOL Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2008, 09:47:25
Seznam ma S-rank 30, vysledky vyhledavani jsou chaoticke. To ma byt nejaka chyba, nebo novy trend? Víte o tom neco?
|
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2008, 09:52:01
SOL
Víme, viz tato konference http://seo.nawebu.cz/200802/ (zajímavé jsou komentáře Dušana Janovského) |
||
Richi Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2008, 10:27:50
ty wole co to je za diskuzi, kdo se v tom má vyznat? takovej bordel ... horší systém na diskuzi jsem fakt v živote nevidel ...
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2008, 10:29:13
Richi
Emailová konference a bohužel je nutné si v prohlížeči nastavit natvrdo kodování ISO. Důležitější než designový bordel je hodnotný obsah, zahrnující odpovědi na otázku SOLa. Potřebuješ víc? |
||
Mastodont Profil |
#5 · Zasláno: 13. 2. 2008, 10:41:46
Plaváček
Které ISO, prosím? Nefunguje mi správně ani západo- ani středoevropské. |
||
Railbot Profil |
#6 · Zasláno: 13. 2. 2008, 10:50:26
Mastodont
Vítej v klubu. Já už si zvykl ty paznaky překládat do čitelného textu. horší systém na diskuzi jsem fakt v živote nevidel ... Ona to také není diskuze, ale mailová konference. Účastníci pro příspívání a čtení tedy ono webové rozhraní nepoužívají, takže design opravdu nikoho netrápí. Informací, hodnotných, je tam ale spousta, zlatý důl. |
||
Plaváček Profil |
#7 · Zasláno: 13. 2. 2008, 10:50:58
Mastodont
Mně funguje středoevropské (v IE 6), uznávám ale, že v kodování mají pěkný čurbes. |
||
SOL Profil |
#8 · Zasláno: 13. 2. 2008, 11:36:12
Díky Plaváčkovi za odpověď.
Tak jsem to celé poctivě prošel, ISO i UTF poctivě přepínal. Prakticky jsem se dozvěděl, že se něco děje, a že to není obecně přijímáno s kladným ohlasem. SEOguruové jsou vyplašeni, firmy, které si optimalizaci zaplatili také. Vona taky firma, která si zaplatí desítky tisíc za SEO asi web relevantní ke klíčovému slovu mít bude. Nuž, i já z toho nemám dobrý pocit. V oborech, kde mám přehled, a znám prakticky všechny k oboru relevantní weby je na Seznamu plno zmatků a totálních nesmyslů. Doufám, že je to jen přechodná fáze a taneček Seznamu se změní z break-dance na poklidný valčík. |
||
Plaváček Profil |
#9 · Zasláno: 13. 2. 2008, 11:43:13
SOL
Amen. |
||
Marek Prokop Profil |
#10 · Zasláno: 13. 2. 2008, 12:10:50
SEOguruové jsou vyplašeni
SEO guruové bývají vyplašeni zřídka. Vlastně si ani nevzpomínám, že bych někdy nějakého vyplašeného potkal. Z celé té diskuse stojí za přečtení jen příspěvky Dušana Janovského a pak tento od Milana Tučka: http://seo.nawebu.cz/200802/0077.html Doufám, že je to jen přechodná fáze... To nepochybně je -- a jakmile skončí, přijde další přechodná fáze, pak ještě další a ještě další. Všechny vyhledavače se až do své definitivní smrti nacházejí výhradně v přechodných fázích. Bohužel je stále hodně lidí, kteří tento fakt odmítají akceptovat, nepřizpůsobují mu svou strategii SEO a sobě i svým klientům tím připravují infarktové situace. To je ale chyba jejich, ne chyba vyhledavačů. |
||
Richi Profil |
#11 · Zasláno: 13. 2. 2008, 18:33:14
Emailová konference a bohužel je nutné si v prohlížeči nastavit natvrdo kodování ISO. Důležitější než designový bordel je hodnotný obsah, zahrnující odpovědi na otázku SOLa. Potřebuješ víc?
nene nepořebuju, nechal jsem se unést :-) neměl jsem nervy na to to přecházek rozklikávat a přenastavovat kodovani :-) |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0