Autor Zpráva
Toniiik
Profil *
Zdravim vsechny,zacal jsem tvorit web www.ctyrkolky.biz ,zatím je to velmi jednoduché ale to snad časem vypiluju.Chtěl bych se zeptat co by jste mě poradili abych se dostal na první stránku na seznamu na výraz čtyřkolky a čtyřkolky video.dík
SPAWN
Profil
1. Dobrý/zaujímavý/bohatý obsah
2. Vysoká návštevnosť
3. Pekná grafika
Aspoň myslím ;p
Toniiik
Profil *
potřeboval bych vedet spis zmeny u www.ctyrkolky.biz v zdrojovém kódu třeba kdyz zadam www.seo-servis.cz tak analýza není uplně dobra.
Nox
Profil
Toniiik
Vždyť ti seo-servis sám píše co máš zlepšit...a jinak ten web je naprosto šílený, imho většina návštěvníků ho během
pár vteřin opustí, k čemu je ti hrubá návštěvnost když skutečných návštěvníků mezi nimi bude minimum?
A jinak - title, description, h1-h6, strong, zpětný odkazy...
Toniiik
Profil *
a myslíte že je dobré zvýraznit STRONG všechny slova "čtyřkolky" na stránce ?já ten web budu dodělávat jen bych potřeboval už na tom začít pracovat.A je lepší pro seznam.cz mít doménu ctyrkolky.cz nebo www.ctyrkolky.biz?
Nox
Profil
Toniiik
1) Ne "dodělat", ale "předělat"
2) Strong má váhu jen občas a ne moc velkou, váhu mají hlavně title a nadpisy (v rámci jednoho dokumentu)
3) Seznam upřednostňuje .cz + jak obvyklá je tld .biz? Rozhodně .cz!

Ale opravdu předělat, písmo je nelidsky velké, centrované, nestrukturované,
prostě na takovéto stránce se opravdu nikdo nezdrží
Bubák
Profil
<td><div align="center">ATV čtyřkolka </div></td>

Sice nejsem odborník, ale napsal bych to takto:
<th>ATV čtyřkolka</th>
Toniiik
Profil *
no ono je to jedno protoze cz je stejne obsazena.Ale pro robota je myslim lepsi kdyz budu mit ctyrkolky.biz nez treba ctyrkolky-video.cz-ne?
Já to předělám nebojte ale ted potřebuju vyřešít tu optimalizaci,ten web jsem delal dnes odpoledne asi 3 hodiny,tak podle toho to take vypada....a Víte to jiste ze seznam upřednostnuje CZ?Obcas vidim na prvních strankach i COM
Nox
Profil
Toniiik
Ale pro robota je myslim lepsi kdyz budu mit ctyrkolky.biz nez treba ctyrkolky-video.cz-ne?
Botovi je to šumák

seznam upřednostnuje CZ?Obcas vidim na prvních strankach i COM
Upřednostňuje nebylo myšlený až tak silně, prostě dostaneš pár bodů k dobru
Toniiik
Profil *
aha no tak ja jdu stranka pridavat do katalogu.Nevite existuji nejake stranky co to automaticky udelaji za me?treba jako je regist.er.cz?
Nox
Profil
Toniiik
Mnohem víc než katalogy přidají odkazy z webů podobného zaměření s nějaký rozumným textem mezi <a></a>,
katalogy regnout můžeš, ale nějaký převelký význam to nemá
Toniiik
Profil *
no jo ale tezko se mnou nekdo neco vymeni kdyz mam nulovou navstevnost i PG rank

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zajímavé čtení:
Poptávání výměny odkazů je na této diskusi nežádoucí.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0