Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Etruska Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 8. 2008, 21:31:32
Dobrý den,
chystám se přesunout fungující web na jinou doménu s pokud možno co nejmenším poškozením z hlediska SEO. Na původní stránku nastavím header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); spolu s redirectem na novou doménu. Chtěl bych se tedy zeptat na vaše osobní zkušenosti - jak dlouho bych měl nechat původní stránku s redirectem, aby prohlížeče stačily přesunout svoje ranky? Z finančních důvodů se mi nechce platit trvale doménu, která mi bude k ničemu. Děkuji |
||
frian solutions Profil |
#2 · Zasláno: 23. 8. 2008, 22:00:14
Jaké prohlížeče máš například na mysli? ; )
|
||
Etruska Profil * |
#3 · Zasláno: 23. 8. 2008, 22:08:23
frian solutions
prohlížeče jako Google, Seznam apod. No jo no, stane se ;) |
||
Marek Prokop Profil |
#4 · Zasláno: 25. 8. 2008, 00:09:49
„jak dlouho bych měl nechat původní stránku s redirectem, aby prohlížeče stačily přesunout svoje ranky?“
Navždy. Vyhledavače žádné ranky nikam nepřesouvají. Počítají je vždy z aktuálního stavu odkazové sítě. |
||
Etruska Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 8. 2008, 20:54:57
Marek Prokop
To je zajímavé. Jaký má v tom případě význam hlavička "Moved Permanently"? Vždycky jsem si myslel, že je to právě kvůli vyhledávačům. |
||
Marek Prokop Profil |
#6 · Zasláno: 26. 8. 2008, 23:23:17
Tato věta trvale odkazuje na můj web Vyhledavače.info.
Za pár dní sem příjdu a svůj příspěvek změním tak, že v něm už žádný odkaz nebude. Jaký význam v tom případě bude mít tvrzení "trvale odkazuje"? |
||
Etruska Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 8. 2008, 11:24:24
Marek Prokop
Na tom něco bude. Každopádně jestli budu přesměrovávat s hlavičkou, tak to nijak neuškodí, čili proč si to nevyzkoušet na vlastní kůži. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
typs Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 8. 2008, 16:42:58
Takže, když budu mít například doménu www.něco.cz která bude mít nějaké ranky a tuhle doménu bych chtěl přesměrovat na www.něco.cz/klicove-slovo/
*například jen protože seznamáckej vyhledávač lépe hodnotí stránky, které mají v url klíčové slovo Tak pak by mě zajímalo jestli, když bych tu doménu přesměroval přes soubor .htaccess RewriteRule ^$ klicove-slovo/ [R=301,QSA,L] do složky www.něco.cz/klicove-slovo/ tak jestli by se převedly i ty ranky z www.něco.cz/ nebo jestli je to blbost? |
||
rammsteinmv Profil * |
#9 · Zasláno: 30. 8. 2008, 17:17:30
Asi bude vhodné zařídit,aby stránky,které na starou adresu odkazovaly,začaly odkazovat na novou a přesměrování bych nechal do doby,než by tak učinily (samozřejmě se asi bude těžko hlídat,jestli odkaz změnili všichni,ale ty nejdůležitější zdroje PR by tak měly učinit) a než by si toho vyhledávače všimly.
|
||
typs Profil * |
#10 · Zasláno: 30. 8. 2008, 17:49:07
Zajímalo by mě jestli je to vůbec výhodnější tu stránku přesměrovát jen kvůli tomu klíčovému slovu v URL??
|
||
ninja Profil |
#11 · Zasláno: 30. 8. 2008, 19:04:55
Neni to vyhodne ani rozumne.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0