Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
toník Profil |
#1 · Zasláno: 23. 10. 2008, 18:50:40
Zdravim, mam dotaz...
Provozuji eshop, ktery je postaveny na kodu zencart. Chci si vylepsit pozice ve vyhledavacich budovanim kvalitniho obsahu tak, ze budu psat na eshopu blog s clanky, jenz budou souviset s produkty, ktere prodavam. Blog bych postavil na kodu wordpress, nebo jinem blogovacim systemu... cili ve vysledku by to vypadalo nejak takto: www.tonikuv-obchod.cz - homepage eshopu resp. zencartu www.tonikuv-obchod.cz/clanky/ - homepage magazinu resp. wordpressu Mno a muj dotaz je tento: bude se mi pocitat kvalita webu resp. kvalita obsahu v ramci celeho webu resp. homepage eshopu pokud ten obsah mam postaveny na jinem systemu nez hlavni web a pokud je ten obsah v podslozce /clanky/ ? |
||
vydrus Profil |
#2 · Zasláno: 23. 10. 2008, 18:55:12
toník
Co myslíš tou kvalitou? „obsah mam postaveny na jinem systemu nez hlavni web“ To je úplně jedno. |
||
toník Profil |
#3 · Zasláno: 23. 10. 2008, 19:14:34 · Upravil/a: toník
kvalitou myslim pozice ve vyhledavacich
|
||
vydrus Profil |
#4 · Zasláno: 23. 10. 2008, 19:18:24 · Upravil/a: vydrus
toník
Podle mě se "kvalita" bude vztahovat jen na blog + podstránky (články), kde bude hodně hodnotného obsahu a klíčových slov. |
||
toník Profil |
#5 · Zasláno: 23. 10. 2008, 19:27:47
jeste bych to upresnil:
varianta A 1) zencart + wordpress = obchod na hlavni domene + magazin na podstrane varianta B 2) zencart + implementace blogu do shopu = obchod na hlavni domene + clanky magazinu na hlavni domene varianta B by pro me znamenala investovat ponize do implementace blogovaciho systemu do shopu cili je slozitejsi a nakladnejsi... variantu A si umim udelat sam... Mno a jde mi o to, zda ve vztahu ke zlepseni pozic ve vyhledavacich shopu tedy hlavni domeny je lepsi varianta A nebo B... nebo je to jedno? |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0