Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ecli Profil |
#1 · Zasláno: 21. 3. 2009, 15:24:42
Zdravím! Nedávno jsem spustil svůj nový web JustGraphic.cz a ze začátku bylo vše vpořádku - přidal jsem článek a za 1 - 2 dny jsem ho měl v indexu google. Když jsem zadal site:justgraphic.cz, měl jsem dole stránkování na 4 stránky. Dnes když ale zadám do googlu název nějakého staršího článku (no staršího... maximalne tyden), tak tam jednoduše není. Asi polovinu stránek mi jednoduše vyhodil - místo 4 plných stránek už mam na dotaz site:justgraphic.cz jen 2 stránky. Setkali jste se s tím už? A co s tím mám prosím dělat? Žádné špatné SEO techniky nepoužívám, ba naopak, SEO mám řekl bych celkem dobré.
Děkuji |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2009, 18:21:27
Na webu je asi dvanáct článků a Google nalezne 18 stránek, což odpovídá navigační struktuře webu. Nebyla tam předtím nějaká URL s duplicitním obsahem?
|
||
Ecli Profil |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2009, 18:42:09 · Upravil/a: Ecli
URL s duplicitním obsahem byla, ale týkalo se to kategorií článků, nikoli článků samotných. Nyní jsou všechny duplicitní odstraněny a je to chráněno i proti přepisování adres, ale v Googlu se to ne a ne objevit. Nejspíš to bude chvilku trvat, ale doufám že mi Google stránky neodstavil úplně... ale nedovedu si to vysvětlit, nic proti jejich "pravidlům" jsem neudělal.
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2009, 18:44:58
Ecli
Dle tvé sitemap web obsahuje 20 stránek, Google jich indexuje 19, v čem je tedy problém? |
||
Ecli Profil |
#5 · Zasláno: 21. 3. 2009, 18:51:22
Ve článcích. Zkus si v googlu například najít článek: http://www.justgraphic.cz/c18-kouzla-barev-webu.html. Nikde tam není... Ale ještě tak 3 dny zpět tam byl, dokonce v první 10tce na heslo barvy na webu, a nyní ani stopa!
|
||
oogi Profil |
#6 · Zasláno: 21. 3. 2009, 18:55:54
Ecli
Google není povinný indexovat všechno. A pravděpodobně se stránka v Googlu za nějakou dobu objeví. |
||
Ecli Profil |
#7 · Zasláno: 21. 3. 2009, 19:00:19
oogi
Vím, že není povinný indexovat všechno, ale je docela podivné, že mi stránka stará 3 dny plně nabytá obsahem beze stopy zmizí... Jestli někdo měl doménu předemnou a Google tu starou nějak penalizoval - nevím... |
||
Plaváček Profil |
#8 · Zasláno: 21. 3. 2009, 19:01:37 · Upravil/a: Plaváček
Ecli
Taky bych nestresoval, vypadá to na běžný everflux efekt. Časem se stránka vrátí, ale na jinou pozici, než byla původně. Doplnění, něco málo o everfluxu se dočteš tady http://www.jakpsatweb.cz/google.html (ale existuje i spousta jiných zdrojů, stačí pohledat). |
||
Ecli Profil |
#9 · Zasláno: 21. 3. 2009, 19:08:27
O pozici mi až tak nejde, ta podle mě časem bude dobrá, jde mi o to, aby se tam stránka vážně objevila. Rozjížděl jsem už hodně webů, každý byl nejdříve vysoko a později spadl, nikdy mi ale stránka nebypadla úplně... nicméňě mi nezbývá nic jiného než čekat.
|
||
juk_jana Profil |
#10 · Zasláno: 23. 3. 2009, 00:56:26
Ecli
Pokud tě to uklidní, tak mě se tohle u nových (pod) stránek stává naprosto běžně, že se i na chvíli vypadnou. Asi nemám dostatečně silné zpětné odkazy přímo na hlavní stránky a na ty podstránky už skoro žádné (na druhou stranu se o to zas až tak moc nesnažím...) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0