| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| protected Profil |
#1 · Zasláno: 19. 4. 2009, 12:26:42
Ahoj, viz nadpis, prosím o rady.
web http://www.dovolenaleto2009.com/ optimalizování na dovolená léto 2009 je to zatím jen první stránka, na podstránkách zrovna dělám, nechci aby to byl jen MFA web, ale aby byl prospěšný obsahem. Déky za rady a zkušenosti |
||
| ninja Profil |
#2 · Zasláno: 19. 4. 2009, 12:34:12
Proc v textu i v title stranky opakujete www.dovolenaleto2009.com? Proc nemohu kliknout na nadpis zajezdu, pouze na foto ci "pokracovat"?
|
||
| protected Profil |
#3 · Zasláno: 19. 4. 2009, 12:41:45
co se týče nadpisu zájezdu, tak souhlasím, změním to. Na opakování textu se mrknu
|
||
| Marek Prokop Profil |
#4 · Zasláno: 19. 4. 2009, 16:54:45
Že jsem tak smělý, čím ten web má být prospěšný?
|
||
| protected Profil |
#5 · Zasláno: 19. 4. 2009, 17:04:53
„Že jsem tak smělý, čím ten web má být prospěšný?“
pracuji na cestov. průvodci, ale prosím bez OT, ptal jsem se na konkrétní věc;) |
||
| tiso Profil |
#6 · Zasláno: 19. 4. 2009, 17:30:13
protected napísať na SEO fóre moderátorovi a SEO guru aby nebol OT... Nemám slov.
|
||
| Marek Prokop Profil |
#7 · Zasláno: 19. 4. 2009, 17:45:03
[#5] Aha, čili Vy se ptát můžete, ale jiní Vám doplňující otázky klást nemohou. Dobrá, pak Vám tedy konkrétně odpovím na Vaši konkrétní otázku: SEO té stránky neříkám nic, protože jsem se na ni ještě nepodíval. A nepodívám se, dokud nevysvětlíte, jak má odpovídat na dotaz [dovolená léto 2009] natolik originálním a hodnotným způsobem, aby byla pro uživatele přínosná.
Nevykládejte si to špatně, ale bez toho bych Vám nic užitečného nebyl schopen napsat, takže bychom jen oba zbytečně ztráceli čas. |
||
| jezedak Profil * |
#8 · Zasláno: 21. 4. 2009, 14:01:32
Já se bavím. CO je OT?:-D
|
||
| Joker Profil |
#9 · Zasláno: 21. 4. 2009, 14:35:21
protected
Nevím jestli úplně k tématu, ale připomínka: nepřijde mi úplně šťastný název domény a zdá se mi to dost pozdě odstartované. Blíží se konec dubna a stránky nejsou hotové, takže ten web bude mít tak dva-tři měsíce a pak bude neaktuální, navíc hodně lidí plánuje dovolenou dlouho dopředu... alespoň já bych si jako dobrý čas na přípravu optimalizace na "dovolená léto 2009" představoval tak listopad 2008- do konce roku by se to mohlo rozjet a získat slušnou pozici a následně vychytávat lidi, kteří na začátku roku plánují dovolenou- přičemž IMHO právě tehdy budou používat ta slova "léto 2009"- alespoň já když bych třeba v červnu hledal dovolenou na červenec, nepsal bych "léto 2009". OT: jezedak CO je OT? No kdysi to znamenalo obrněný transportér :-) Dneska to obvykle znamená "off topic" = mimo téma. Shodou okolností má tutéž zkratku i opačné "on topic" = k tématu :-). Nicméně obvykle OT = off topic |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0