| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| TOm Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2009, 15:20:31
Ahoj vsem,
z pohledu seo je lepsi volba pro domenu s odelanymi slovy napr.: pomlcnou nebo mit spojena slova? Priklad: www.hodny-pes.cz nebo www.hodnypes.cz :) dikes |
||
| Jimmy Hayek Profil |
#2 · Zasláno: 20. 8. 2009, 15:23:04
TOm
Je to (myslím) jedno. Z pohledu návštěvníka mi přijde ale lepší www.hodnypes.cz |
||
| Nox Profil |
#3 · Zasláno: 20. 8. 2009, 16:05:09
Spíše se doporučuje bez pomlčky
|
||
| svadla Profil |
#4 · Zasláno: 20. 8. 2009, 16:39:44
TOm
www.hodny-pes.cz |
||
| TOm Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 8. 2009, 17:10:03
tak koukam, ze zde je jednotny nazor :)
Jimmy Hayek Z pohledu návštěvníka mi přijde ale lepší www.hodnypes.cz - s tim s tebou souhlasim. Spise mi jde o pohled ze strany SEO, do jake miry berou vyhledavace url adresu jako klicove slovo a do jake miry rozeznavaji slova, kdyz adresa je bez pomlcky. Nekde jsem cetl ze google to umi, ale byla to jen nejaka reakce v nejakym foru. |
||
| Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 20. 8. 2009, 17:20:08
Reaguji na TOma:
Zkoušel jsi hledat, jestli už se tu na to náhodou někdo neptal? • Pomlčka v domene ano-nie? • Zvolili byste jako primární název domény s pomlčkou nebo bez • Použitelný název domény pro SEO • Doména - s pomlčkou, bez, cz, eu nebo com? • vyznam koncovky u domeny na pozice ve vyhledavačích • Doména pro osobní stránky • Dvouslovná doména s pomlčkou a bez pomlčky • Nazev domeny s pomlčkou nebo bez - Jako návštěvník mám raději domény s pomlčkou, nemusím přemýšlet, kde je hranice slova. Obvykle je mi jedno, jak je doména dlouhá, protože adresu stejně nepíšu. |
||
| Marek Prokop Profil |
#7 · Zasláno: 20. 8. 2009, 17:45:18
|
||
|
Časová prodleva: 12 dní
|
|||
| Olinka Profil |
#8 · Zasláno: 1. 9. 2009, 10:08:10
z pohledu seo je vhodné koupit obě dvě:)
|
||
| shaggy Profil |
#9 · Zasláno: 1. 9. 2009, 13:13:56
Olinka
Keď už vyťahuješ staré témy, tak by bolo aspoň vhodné nepísať bludy ;-) Z pohľadu SEO je nezmysel kupovať obe. Ale existuje konkurencia a preto z pohľadu ľudských návštevníkov môže byť v niektorých prípadoch vhodné mať obidve domény. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0