| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Marek83 Profil |
#1 · Zasláno: 18. 3. 2011, 11:48:23
Dobrý den,
bratr si před pár měsíci založil adsense a když mu to začalo něco vydělávat, začal teprve řešit daně a věci okolo. Domluvili jsme se, že do účtu zadá můj bank. účet a daně budu odvádět za něj - měl jsem náhodou ŽL na reklamní činnost a marketing /k DPH jsem se dodatečně přihlásil/. Teď mi jde o to - mám nově založený a už také schválený účet adsense na své jméno a stejný bank. účet. Může s tím mít google do budoucna nějaký problém? Na jednu stranu každý může mít účet jen jednou a mohlo by vadit, že výdělky z dvou různých účtů chodí na jeden bank. účet. Na druhou si ale říkám, zaměstnanci google účty schvalují manuálně a pravděpodobně museli při schválení vidět, že stejný bank. účet už používá jiný účet, přesto mi ho schválili. Děkuji |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2011, 00:38:12
To je dotaz na Google. Pokud už ten účet schválili, tak asi v nejbližší době problém nebude.
> Může s tím mít google do budoucna nějaký problém? Budoucnost je dlouhá, takže těžko říct. Dokážu si představit naprosto konkrétní problém, pokud by jeden z vás začal dělat fraud. Pak by to asi postihlo oba. Jinak mě nic nenapadá. |
||
| Marek83 Profil |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2011, 13:31:57
díky za odpověď
Google je gigant, ale z mých zkušeností neodpovídá na žádné dotazy /alespoň u nás/, proto se ptám kde se dá ještě jeden malý dotaz: majitel adsense účtu je bratr, majitel webu a bankovního účtu pro zasílání plateb jsem já bude živnostenský a fin. úřad zajímat, kdo je majitelem ads.účtu nebo jde hlavně o to, kdo je majitelem webu, který nabízí prostor pro reklamu a komu chodí platby slyšel jsem totiž, že google na FU zísílá reporty ohledně vyplácení peněz ještě jednou díky |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0