Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiří Kroužek Profil |
#1 · Zasláno: 11. 11. 2011, 15:22:54
Hezký den,
posledních pár dnů pozoruji, že Sklik zřejmě změnil způsob řazení inzerátů (konkrétně někdy kolem 9. 11.). U mne se to projevilo velkým snížením pořadí inzerátů. Ze začátku jsem tomu nevěnoval pozornost, dnes jsem ale zjistil, že se to týká více účtů a úplně odlišných oborů, což už asi není náhoda. Pozorujete někdo něco podobného nebo mi jen to věčné koukání do PC způsobilo paranoidní uvažování? Jirka |
||
marcus33cz Profil |
#2 · Zasláno: 11. 11. 2011, 16:58:22
Na nic globálního bych to neviděl. A vzhledem k tomu, že Sklik není v řazení inzerátů zrovna geniálnéí bych to viděl na nejjednodušší vysvětlení - tvoje konkurence zvýšila cenu za proklik (nebo přibyla konkurence nová).
|
||
Jiří Kroužek Profil |
#3 · Zasláno: 11. 11. 2011, 17:23:54
marcus33cz:
No tomu bych to přiřadil, kdyby se to týkalo jenom jednoho účtu. Spravuji jich ale víc a projevilo se to ve více...No uvidím za pár dnů, věřím, že se to zase srovná. |
||
ninja Profil |
#4 · Zasláno: 11. 11. 2011, 19:52:57
Jiří Kroužek: Blíží se Vánoce a Seznam v současné době nabízí speciální akci na podporu Skliku (dobítím dostanete kredit i na Firmy.cz). Tudíž větší množství inzerentů a vyšší cena za proklik (pro udržení stejné průměrné pozice inzerátu).
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0