Autor Zpráva
Jiří Kroužek
Hezký den,
posledních pár dnů pozoruji, že Sklik zřejmě změnil způsob řazení inzerátů (konkrétně někdy kolem 9. 11.). U mne se to projevilo velkým snížením pořadí inzerátů. Ze začátku jsem tomu nevěnoval pozornost, dnes jsem ale zjistil, že se to týká více účtů a úplně odlišných oborů, což už asi není náhoda. Pozorujete někdo něco podobného nebo mi jen to věčné koukání do PC způsobilo paranoidní uvažování?
Jirka
marcus33cz
Na nic globálního bych to neviděl. A vzhledem k tomu, že Sklik není v řazení inzerátů zrovna geniálnéí bych to viděl na nejjednodušší vysvětlení - tvoje konkurence zvýšila cenu za proklik (nebo přibyla konkurence nová).
Jiří Kroužek
marcus33cz:
No tomu bych to přiřadil, kdyby se to týkalo jenom jednoho účtu. Spravuji jich ale víc a projevilo se to ve více...No uvidím za pár dnů, věřím, že se to zase srovná.
ninja
Jiří Kroužek: Blíží se Vánoce a Seznam v současné době nabízí speciální akci na podporu Skliku (dobítím dostanete kredit i na Firmy.cz). Tudíž větší množství inzerentů a vyšší cena za proklik (pro udržení stejné průměrné pozice inzerátu).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0