Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
eRax Profil |
Dobrý den, začínám se v reklamách pohybovat, a potřeboval bych vysvětlit pár pojmu, kterým nerozumím.
Jedná se konkrétně o reklamu partnerského programu eTarget. Co to je CTR ? Co to je eCPM ? Hledal jsem to kde se dalo, ale nikdy jsem to nenašel nebo nepochopil. Prosil bych zda by mi někdo tyto věci ujasnil. Ukázka: ![]() Předem díky mockrát. Moderátor Chamurappi: Titulek „Reklamy --> Pojmy“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2012, 11:45:06
Hned první odkaz v Googlu na CTR nabízí podrobné vysvětlení. Jendá se o máru prokliku. "eCPM" je efektivní CPM, opět není problém dohledat. Jedná se o efektivní cenu za tisíc zobrazení.
Pokud nedokážete sám tyto termíny dohledat, mám obavu že vaše schopnost práce s klíčovými slovy bude velmi nízká... |
||
eRax Profil |
ninja:
Pochybnosti mohou být jakékoliv, těch par tisíc co tam mám denně mi stačí. Jen mě zajímalo co to je. PS: Díky za vysvětlení & První odkaz v Google ano je vysvětleno, ale zapomněl jste dodat že v Angličtině! |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Petr ZZZ Profil |
#4 · Zasláno: 2. 9. 2012, 23:41:15
Reaguji na eRaxe:
Vysvětlení mnoha pojmů z oboru najdeš na Yuhůově stránce o účinnosti grafické webové reklamy dole. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0