| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Debo Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 7. 2013, 17:20:09
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak moc je pro adsence důležitá kvalita webu. Abych byl přesnější, rozdělil jsem to do podotázek. 1) Mohu vkládat adsense reklamy na domény 3 řádu? 2) Mohu vkládat adsense reklamy na méně kvalitnější weby a blogy? Tím je namysli například systém blog.cz / estranky.cz 3) Ovlivňuje nějak kvalita webu částku za proklik? 4) Jaký postih mohu očekávat v případě porušení nějakého kvalitativního požadavku na web? Děkuji mnohokrát |
||
| jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 29. 7. 2013, 18:06:36
Debo:
„1) Mohu vkládat adsense reklamy na domény 3 řádu?“ Ano. „2) Mohu vkládat adsense reklamy na méně kvalitnější weby a blogy? Tím je namysli například systém blog.cz / estranky.cz“ Pokud to nezakazují podmínky uvedených služeb, tak ano. „3) Ovlivňuje nějak kvalita webu částku za proklik?“ Ano. „4) Jaký postih mohu očekávat v případě porušení nějakého kvalitativního požadavku na web?“ Zablokování účtu. Kterého se patrně špatně zbavuje, jak se zdá z počtu dotazů nešťastných zablokovaných. Google tou (ne)kvalitou myslí něco trochu jiného: podstrkávání obsahu robotovi, skryté texty, nesmyslné seznamy zajímavých slov… |
||
| margin Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 7. 2013, 18:32:00
jenikkozak:
„Zablokování účtu.“ Moc o tom nevím, takže mě berte jako tazatele. Není to tak, že pokud web nesplňuje požadavky pro nasazení Adsense, tak není Googlem schválen? |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0