Autor Zpráva
mimochodec
Zobrazují se vám teď google reklamy korektně? Dopoledne jsem nasadil reklamu na dva weby, stránka se zobrazí, reklama se má dotáhnout asynchronně, dotahuje se, ale nedotáhne. Teď se dívám na web, kde už mám reklamu dlouho, reklamní blok tam je, ale prázdný.
mimochodec
Po pár dnech jsem se na to podíval a stav je beze změny. Stránka se nedotáhne celá. Abych vyloučil nějakou hloupou chybu, zkusil jsem stránku zredukovat jen na body a v něm reklama, vypadá to stejně. Je možné, že po 6 dnech google nenašel vhodnou reklamu? Je to drobný webík s 30 návštěvami denně, typ reklamních jednotek jsem nastavil grafický, tj. obrázek.
Ještě mě napadá, jestli to nějak neblokuje hosting - je to na freehostingu od firmy e....a.
Koukám ještě na jeden web, který u nich mám, tam se reklama (textová) zobrazí, takže stránka je v pořádku, ale kolečko v prohlížeči se točí a točí.

Tak ještě přidám informaci. Zkusil jsem místo asynchronní verze použít synchronní a kolečko už se netočí. Reklama se ale pořád nezobrazuje. A taky jsem si všiml, že zatímco ostatní reklamy v seznamu na Adsense mají status Aktivní, tato je Nová. (je 6 dní stará, jen jsem teď přepnul asynchro/synchro)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0