Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MartinSokl Profil * |
#1 · Zasláno: 30. 1. 2006, 12:49:12
Zdravim, rozhoduji se ze spustim plac. odkazy na mem webu, chtel bych se zeptat jestli 1)budu muset do faktury zadavat sidlo kdyz budu bydlet doma a nebudu mit spolecnost (budu obycejny zivnostnik ktery chodi do prace)
2)jak to mam nazvat abych moh platby prijmat predem (nekde jsem cetl ze za sluzby se musi zadat penize az po tom co je poskytnu) - nevim jestli to je pravda 3)budu muset kazdemu vyhotovit nejakou smlouvu, nebo staci nejaka zminka na fakture od kdy do kdy co fakturuji? dekuji za odpovedi |
||
Richi Profil |
#2 · Zasláno: 31. 1. 2006, 12:17:28
1)ano
2)není to pravda 3)stačí popis na faktuře za co to je (ale jestli to budou několik tisícové faktury což, asi ne, tak je lepší dělat smlouvy) 4) není zač :-) |
||
MartinSokl Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2006, 14:39:14
dvojku uz mi rekli na ziv.ur. ,zbytek jsem ale nevedel, takze diky.
|
||
Časová prodleva: 24 dní
|
|||
mitr Profil |
#4 · Zasláno: 24. 2. 2006, 16:30:54
Mě by spíš zajímalo, jestli na to stačí ŽL:
24. Grafické práce a kresličské práce - zhotovení webových stránek a nebo jestli na to musí být: 102. Reklamní činnost a marketing - šíření reklamy |
||
mat Profil |
#5 · Zasláno: 24. 2. 2006, 17:28:34
na reklamu 102
|
||
samurajj Profil * |
#6 · Zasláno: 26. 2. 2006, 00:06:45
kdyz si poridim zivnostensky list,
jak to pak je? budu moci vesele prodavat/nakupovat na netu napr reklamu? budu muset vse nekde zaznamenavat, danit? jake jsou alternativy.. je mozne bez ziv. listu napr obchodovat do urcite castky? diky.. |
||
MartinSokl Profil * |
#7 · Zasláno: 26. 2. 2006, 12:11:07
kdyz si poridim zivnostensky list,
jak to pak je? budu moci vesele prodavat/nakupovat na netu napr reklamu? ano nakupovat muzes podle me i bez ZL ale prodavat ne. budu muset vse nekde zaznamenavat, danit? ano, musis si vest alespon penezni denik pokud nejsi platce DPH jake jsou alternativy.. je mozne bez ziv. listu napr obchodovat do urcite castky? diky.. ano muzes, presne to neznam, ale je to nejak tak, pokud mas prijem do 6 tisic rocne nic danit nemusis, pokud mas narazove do 20 tisic tak to myslim taky danit nemusis zbytek uz danit musis. |
||
samurajj Profil |
#8 · Zasláno: 26. 2. 2006, 15:42:29
mno myslim ze do prijmu 6k rocne se vlezu...
-> takze mohu s cistym svedomym provadet transakce na netu? verejne je nabizet na webu? diky |
||
JanoF Profil * |
#9 · Zasláno: 27. 2. 2006, 12:16:28
A moze tieto veci robit zamna nejaka firma? Ze si najdem firmu ktora mi bude robit faktury. Je take nieco mozne, mam informacie ze ano ale chcel by som to z viaceryh zdrojov :) thx
|
||
Petra Profil |
#10 · Zasláno: 27. 2. 2006, 13:17:15
Když za tebe bude firma dělat faktury, bude z těch částek taky muset platit daně. Ty jí sice můžeš zaplatit ty, ale neznám firmu, která by se chtěla s něčím takovým jentak otravovat.
|
||
JanoF Profil * |
#11 · Zasláno: 27. 2. 2006, 17:37:33
Když za tebe bude firma dělat faktury, bude z těch částek taky muset platit daně. Ty jí sice můžeš zaplatit ty, ale neznám firmu, která by se chtěla s něčím takovým jentak otravovat.ono viem o tych daniach ze to by museli robit oni, len mi slo oto ze ci to nieje nejake protipravne, ci moze byt predaj reklamy aj takyto, ze ja ako vlastnik nejakeho webu chcem predat reklamu ale nechcem sa s**t s zivnostami a pod. vecami, prote ze mi to spravi nejaka firma, samozrejme za nejaky ten zisk z danej reklamy. Co sa tyka tej firmy tak mam uz dve vyhliadnute co by mi take nieco mohli robit len nechcem porusovat ziadne zakony a nic podobne, tak preto sa pytam
|
||
samurajj Profil |
#12 · Zasláno: 27. 2. 2006, 19:32:56
JanoF: o jaké firmy jde? smím-li se zeptat :)
|
||
JanoF Profil * |
#13 · Zasláno: 27. 2. 2006, 23:06:05
o jaké firmy jde? smím-li se zeptat :)
su to firmy ktore predavaju pc, mobili a pod. proste viacmenej elektroniku |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0