Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 2. 2006, 14:34:00
...ne-li zasatveni.
Zdravim, mam na adwords 3 reklamni sestavy, prumerne zobrazeni je cca 800/denne (celkova mira prokliku dlouhodobe 1,5%), vcera se to znicehonic propadlo a reklama se zobrazila pouze 12krat a dnes zatim ani jednou. Zbyvajici kredit je cca 400,-, dalsi je jiz tyden na ceste... Nesetkal jste se s tim uz nekdo? Nevite prosim, cim by to mohlo byt? Predem diky za pripadne rady, Filip |
||
Petra Profil |
#2 · Zasláno: 16. 2. 2006, 14:38:36
|
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 2. 2006, 14:43:40
2 Petra: diky moc! ...snad pomuze
|
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 2. 2006, 21:44:47
Tak nevim, zvedl jsem rozpocet na dvojnasobek (ukazalo mi to, ze je v poradku)
- opravil jsem to dnes ve tri, to by snad jiz projevit melo, ale stejne si nemyslim, ze by to byl ten duvod Zadne jine upravy jsme v posledni dobe nedelal. U vsech kampani mam napsano aktivni. U prhledu klicovych slov mam taky status aktivni (krome dvou). Muze byt celkova mira prokliku 1,5% povazovana jako prilis nizka? to snad ne... Celkovych zobrazeni mam 67 tisic, takze revize by taky nemela byt. Napada vas jeste jiny duvod nebo mam otravovat google? Filip |
||
Petra Profil |
#5 · Zasláno: 16. 2. 2006, 21:55:43
Mohli třeba přibýt konkurenti, inzerát se odsunout mimo prvních 8 atd. Jestli je počet zobrazení úplná 0, tak to bude spíš něco jiného. Jestli to určitě není problém s kartou ani jiný problém z nápovědy, klidně bych zkusila otravovat podporu. Vím minimálně o dvou případech z poslední doby, kdy se reklama přestala zobrazovat a chyba dle podpory nebyla na straně inzerenta.
|
||
ninja Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2006, 21:57:26
CTR 1,5% sice v prumeru nizka je (neznam konkretni obor), ale duvodem byt nemuze, respektive ne primo. Nepropadli se Vase inzeraty na nizsi pozici, napriklad na 2. stranku vysledku? To by mohl byt duvod.
|
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 16. 2. 2006, 22:04:35
Je to uplna cista nula. :( Oborem je cestovni ruch.
Je pravda, ze prumerna pozice za vsechny sestavy je 6,4, ale nejlepsi sestava ma 3,9. A tak bych predpokladal, ze mi pozastavi ty neuspesne, ale nechaji ty ostatni. A hlavne bych predpokladal, ze na to budu upozornen...nebo se pletu? |
||
Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 17. 2. 2006, 11:43:11
Jeste bych se rad zeptal zkusenejsich...Mam psat pomoci kontaktniho formulare radeji cesky nebo anglicky?
|
||
Anonymní Profil * |
#9 · Zasláno: 17. 2. 2006, 15:10:31
Tak kdyby to nekoho zajimalo....
Ackoliv se mi v zalozce muj ucet zobrazuje udaj, ze mam zustatek 425,-, neni tomu tak. Kdyz si to opravdu prepocitam-zobrazim statistiky za celkove obdobi, zjistim, ze jsem na nule. Filip |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0