| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Inpocasi Profil |
#1 · Zasláno: 2. 12. 2006, 10:28:50
Na internetu jsem po delší době vystopoval tři sytémy (podle mých představ) na pronájem reklamní plochy na mém webu:
1) Adfox 2) Invia 3) Etarget Který z nich by mi mohl vydělat nejvíce na takovémto webu: http://www.in-pocasi.eu , týdně mám podle Google analytics 1000-1500 zobrazení (na celém webu). Web není příliš kontextově zaměřený, možná nějaká reklama na meteorologické stanice nebo něco podobného. Takže neví, který z nich vybrat (nebo žádný). |
||
| fanous Profil * |
#2 · Zasláno: 2. 12. 2006, 10:53:10
já mám dobré zkušenosti z adfoxem a nedám na něj dopustit (aspon zatím) Tak doporučuju adfox :)
|
||
| fanous Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 12. 2006, 10:58:17
INVIA: pokud jsem správně pochopil princip tak si někdo přes tvůj banner musí objednat zájezd a pak budeš i navíc získávat peníze za kliky, jinak nic asi nedostaneš
ETARGET: nevím, asi mě tam něco nesedělo přesně nevím - asi výplata penez nebo registrace, musím se na to kouknout. Adfox po dostažení 1000 Kč na požádání zašle peníze na učet vždy na začátku každého měsíce. |
||
| Petra Profil |
#4 · Zasláno: 2. 12. 2006, 20:23:05
IMHO je pro provozovatele stránky lepší eTarget než adFOX, na ten ale asi nebude stačit ten počet zobrazení. Na kontextovou reklamu ale ten web nemá úplně vhodný obsah. Invia ještě jakžtakž tématicky souvisí, takže bych to klidně zkusila. adFOX i Invia se dá vyzkoušet a kdyžtak vyměnit za něco jiného.
|
||
| Richi Profil |
#5 · Zasláno: 4. 12. 2006, 10:38:38
Inpocasi
ty ses pořád nerozhodl? tenhle dotaz tady hážeš už pul roku :-))) tak je proste zkus postupne všechny a uvidíš ne? |
||
|
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
| Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 12. 2006, 19:28:26
A jak by se pro ten web hodil nevě spuštěný adsense. V googlu ve vyhledávání je spousty placených odkazů ke slovu počasí, ty by byly i u mně?
|
||
| Inpocasi Profil |
#7 · Zasláno: 7. 12. 2006, 19:28:57
Anonymní = Inpocasi (zakladatel témetu)
|
||
| Retal Profil |
#8 · Zasláno: 9. 12. 2006, 16:50:16
Inpocasi
U tebe by se zobrazovaly ty inzeráty, pro které inzerent nevypnul zobrazování v obsahové síti. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0