Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Trája Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 1. 2007, 20:14:27
Zprovoznil jsem na svých stránkách reklamu Adfox. Reklama běží zhruba týden a ukazuje něco přes 2300 zobrazení. Nicméně kliky jsou za celé období 0. 0 % provize, 0 % CTR. Sám jsem zkoušel dvakrát nebo třikrát na reklamu kliknout. Po kliknutí jsem se v pořádku dostal na inzerovanou stránku.
Máte tušení, proč adfox nepřičítá žádná kliknutí? Děkuji. (Jedná se o web www.gjvjmazaci.wz.cz) |
||
llook Profil |
#2 · Zasláno: 2. 1. 2007, 20:48:07
S tímhle bude asi nejlepší obrátit se na podporu Adfoxu.
|
||
D1ce Profil |
#3 · Zasláno: 2. 1. 2007, 20:50:49
Trája
Asi to bude tím, že já tam žádnou AdFox reklamu nenašel. Btw. Na jedné stránce máte chybovou hlášku, ale už si bohužel nepamatuji na které. |
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 2. 1. 2007, 21:39:46
Já reklamy adfox viděl, prošel jsem celé horní menu v různých prohlížečích a pouze na první stránce reklama adfox není není. Na žádnou reklamu jsem nekliknul ;-)
|
||
D1ce Profil |
#5 · Zasláno: 2. 1. 2007, 21:43:44
Bubák
Tak to asi bude tím, že mám 6 dpt. Já bych klidně i klikl, často totiž klikám na reklamy abych autorům přivydělal nějakou tu korunu. ;) Ale asi už to moc nefachá páč mou ip asi fšechny stránky znají. :P |
||
Timy Profil |
#6 · Zasláno: 2. 1. 2007, 21:55:20 · Upravil/a: Timy
D1ce
"často totiž klikám na reklamy abych autorům přivydělal nějakou tu korunu." to nedělej, prosím, ničíš tím reklamní systémy a v konečném důsledku tomu človíčkovi spíš ubližuješ, než pomáháš. Jestli máš tak dobré srdce, pošli mu své peníze, ne peníze někoho cizího. Trája u AdFoxu bych se nedivil, kdyby z těch x návštěv opravdu na reklamu nikdo neklikl :o). Co se týče tvých kliků - možná to mají jištěné a "vlastní" kliky filtrují. Každopádně jak říká llook - zeptej se přímo u zdroje. |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 3. 1. 2007, 00:09:14
často totiž klikám na reklamy abych autorům přivydělal nějakou tu korunu.
Klikáním se nevytváří žádná hodnota, takže aby někdo vydělal, musí někdo jiný prodělat. V tomto případě to je zadavatel reklamy. Vydělali by, kdybys něco (vytvořenou hodnotu) koupil. Omlouvám se za OT a za zjednodušení. |
||
gyoja Profil |
#8 · Zasláno: 3. 1. 2007, 01:33:44
Ta reklama se mi tam zobrazuje v IE, ale ne ve FF
|
||
Bubák Profil |
#9 · Zasláno: 3. 1. 2007, 01:53:00
Ta reklama se mi tam zobrazuje v IE, ale ne ve FF
Nemáš ji náhodou bloklou? Mi se zobrazuje - Mozilla Firefox 2.0.0.1, jiné FF se mi nechce zkoušet. |
||
Richi Profil |
#10 · Zasláno: 3. 1. 2007, 09:29:26
2300 zobrazení je málo, u AdFoxu je opravdu poměr zobrazení a prokliků zoufale slabý, zkus AdSense ...
|
||
Anonymní Profil * |
#11 · Zasláno: 4. 1. 2007, 10:41:15
Trája
No možná, že kromě tebe na ty reklamy skutečně nikdo nekliká, systém si určitě bude nějakým způsobem hlídat falešná klinutí, proto se tvoje kliknutí nejspíš nezapočítávají |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0